18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Seversin 15. bölüm full izle!

Seversin 15. bölümde Tolga annesinin baskısı altındadır. Kariyerinin biteceği serzenişleriyle boğuşurken aklında sadece Asya vardır. Asya ise Tolga huzura kavuşsun diye kendisini bambaşka bir olayın içinde bulur. Asya'nın planı ne? Seversin 15. Bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor

7 Eylül 2022 Çarşamba 19:43 - Güncelleme:
Seversin 15. bölüm full izle!

Kanal D'nin yaz dizisi Seversin'in başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük yer alıyor. Seversin 15. bölümde Asya ve Tolga'nın aşkı magazin sitelerine bomba gibi düşüyor. Gözler Asya ve Tolga'nın üzerinde olurken, ikilinin 'sahte aşk' iddialarına vereceği tepki nasıl olacak?

SEVERSİN 15 BÖLÜM FULL İZLE

Seversin yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı Kanal D'de...

SEVERSİN 15 BÖLÜM ÖZETİ

Sonu düşünmeden söylenen aşk yalanı Tolga'nın da Asya'nın da başını derde sokarak aşk yasağına dönüşür. Tolga'nın diziyi bırakması yanı sıra işlerinin de teker teker iptal olmasıyla zor günler geçirmeye başlar.

Bu zor zamanlarda yanında olması gereken Asya mesafeli davranmak zorunda kalınca, Tolga iyice bunalıma girer. Asya'nın Tolga'yı düşünerek uzak durması ikilinin arasını açmaya başlar. Bu durum kimilerini de mutlu eder.

Herkese rağmen tüm gözlerden uzak ama bir o kadar da ortada buluşan ikiliyi bu defa Asya'nın sakladığı küçük sırrın ortaya çıkması koparır.

Asya durumu düzeltmek ve Tolga'yı mutlu etmek isterken ne kadar büyük bir risk aldığından habersizdir.

ASYA, TOLGA İÇİN RİSKE GİRİYOR!

Tolga annesinin baskısı altındadır. Kariyerinin biteceği serzenişleriyle boğuşurken aklında sadece Asya vardır. Asya ise Tolga huzura kavuşsun diye kendisini bambaşka bir olayın içinde bulur. Asya'nın planı ne?

TOLGA VE ASYA YOLLARINI AYIRIYOR!

Asya mesafeli davranmak zorunda kalınca, Tolga iyice bunalıma giriyor. Asya durumu düzeltmek ve Tolga'yı mutlu etmek isterken, Tolga'nın yaptığı ayrılık konuşmasıyla yıkılıyor.