29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Siyah İnci dizisinde neler oldu?

Siyah İnci dizisi 12. son bölümden sonra 13.yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından merak konusu oldu.

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Siyah İnci dizisinde neler oldu?

Ekranların sevilen dizisi Siyah İnci dizisi12. son bölümünde bu hafta Hastalığının ölümcül olduğunu öğrenen Irmak, büyük bir yıkım yaşar… Hayatında ilk kez aşkı tatmışken, ömrünün son demlerini yaşıyor olmak, Kenan’dan, ailesinden, hayallerinden kopacak olmak darmadağın eder Irmak’ı… Tek isteği vardır… Son günlerinde de olsa sevdiği adama kavuşmak… İşte Siyah İnci dizisi 13.yeni bölüm fragmanı ve 12. son bölümde yaşananlar..
 

Sevilerek izlenen ve yakından takip edilen dizi için önemli iddialar ortaya atıldı. Sosyal medya mecralarında yapılan eleştirilere göre, dizi Siyah İnci değil Çin malı Kara Sevda’ya benzetiliyor. Star TV’nin yeni sezon dizilerinden Siyah İnci 12. bölümünün ön izlemesi çok konuşuldu. Başrollerini Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman’ın paylaştığı dizi, balıkçı bir genç adam olan Kenan ve sevgilisi Hazal’ın yarım kalan aşk hikayesini anlatıyor. İzleyenler dizinin gittikçe geçen sezon yayınlanan 'Kara Sevda ' dizisine benzemeye başlamasına tepki gösterdi. 12. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin yayınlanan fragmanı için yapılan yorumlar 'Kara Sevda’nın aynısı olmaya başlıyor, bu ne böyle!”, “Kara Sevda izlemesek yutacağız!”, şeklindeydi. Bu dizi geçen sezon Star TV’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kara Sevda’ya benziyor yani Siyah İnci dizisi Çin malı Kara Sevda olma yolunda ilerliyor yorumlarına neden oldu. Bu durum karşısında dizinin yönetmeni ne gibi yol izler gelecek bölümlerde göreceğiz.

SİYAH İNCİ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Vural ve Canan hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşır.

Hastalığının ölümcül olduğunu öğrenen Irmak, büyük bir yıkım yaşar… Hayatında ilk kez aşkı tatmışken, ömrünün son demlerini yaşıyor olmak, Kenan’dan, ailesinden, hayallerinden kopacak olmak darmadağın eder Irmak’ı… Tek isteği vardır… Son günlerinde de olsa sevdiği adama kavuşmak…

Kenan ise; Irmak’ın fişini çekenin Ebru olduğunu öğrenmiş, ona hesap sormuştur. Ebru iyiden iyiye köşeye sıkışmıştır. Fakat kolay teslim olmaya niyeti yoktur… Elindeki tek kozu olan Hazal ve Kenan’ın öpüşme görüntülerinin olduğu flash belleği kullanmaktan başka çaresi yoktur.