18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Söz 59.bölüme damga vurdu

Söz 59. yeni bölüm fragmanı yeni bölümden çok önemli ipuçları ile bugün ekrana geldi. Hem de onları ruhu bile duymadan. Yavuz, Tim’i Dragan tarafından düştüğü hain tuzaktan kurtarıyor. Savcı Derya, Yavuz için arkadaşından araştırma yapmasını istiyor.

13 Kasım 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Söz 59.bölüme damga vurdu

SÖZ 59.YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Söz 59. yeni bölüm fragmanı yeni bölümden çok önemli ipuçları ile bugün ekrana geldi. Hem de onları ruhu bile duymadan. Yavuz, Tim’i Dragan tarafından düştüğü hain tuzaktan kurtarıyor. Savcı Derya, Yavuz için arkadaşından araştırma yapmasını istiyor. Ancak Yavuz’un kurtulması için henüz hiçbir çözüm bulunamaz. Söz 59. yeni bölüm fragmanında ise; Dragan, Nadya'ya dikkat ederek içerideki herkesin öldürülmesini istiyor. Yavuz, Savcı Derya'yı büyük bir beladan kurtarıyor. Savcı Derya , Yavuz'a ‘sanırım ben sana aşık oldum' diyerek onu öpüyor. Eylem hamile olduğunu öğreniyor. Doktora Fethi ile beraber gidiyorlar.

 

SÖZ 58. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yavuz doktora gittiğinde vücudunda yayılan zehri öğreniyor. Dragan'ı arayıp ona ne verdiğini soruyor. Diragan'ın cevabı ise ‘sana yepyeni bir hikaye verdim' oluyor. Savcı Derya da Yavuz'un yanında ve çok üzgün. Hatta Yavuz'un bu konuda yanında olacağını da söylüyor. Derya başka doktorlara gitmeyi öneriyor ama Yavuz'un hiç umudu yok. Yavuz durumunun aralarında bir sır olarak kalmasını istiyor. Derya da bunun karşılığında Yavuz'un doktordan aldığı test sonuçlarını istiyor. Çünkü doktor arkadaşlarına danışmak istiyor. Derya gittikten sonra kendi ile baş başa kalan Yavuz, Dragan'ı öldürmeden ölmeyeceği üzerine kendine söz veriyor.