20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Söz dizisinde Yavuz için tehditler çoğalıyor

Söz son bölüm yine çok heyecanlıydı. Son bölümde teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenledi. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşadı. Yavuz ve tim bir Türkmen köyünü boşaltmak için görevlendirildiler. Ancak köy halkı yerini yurdunu terk etmek istemedi. Yavuz onları ikna etmeye çalışırken teröristler geldi. Türkmenleri korumak için gelen Yavuz ve Tim’i Sancar’dan başka bir tehditle karşı karşıya kaldılar.

28 Eylül 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Söz dizisinde Yavuz için tehditler çoğalıyor

Söz son bölümde Çolak eski gücüne kavuşmaya devam ederken, Sancar ve adamları ise bir Türkmen köyüne doğru harekete geçer. Türkmenleri korumak için gelen Yavuz ve Tim’i Sancar’dan başka bir tehditle karşı karşıya kaldılar. Teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenledi. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşadı. Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden geldi. 

 

SÖZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz için tehditler çoğalıyor...

Teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenler. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşayacaktır. Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden gelecektir. Çolak eski gücüne kavuşmaya devam ederken, Sancar ve adamları ise bir Türkmen köyüne doğru harekete geçer. Türkmenleri korumak için gelen Yavuz ve Tim’i Sancar’dan başka bir tehdit beklemektedir.