7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Star Tv Gecenin Ucunda 5. Bölüm full izle! Gecenin Ucunda 5. Bölüm izle tek parça!

Gecenin Ucunda dizisi 5. bölümüyle Star Tv'de ekrana geldi. Ekranlara bomba gibi bir giriş yapan Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümünde Kazım'ın kendisi hakkındaki gerçek hislerini öğrenen Macide şok olur. Macide şimdi ne yapacak? İşte Gecenin Ucunda 5. bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar...

2 Kasım 2022 Çarşamba 19:53 - Güncelleme:
Star Tv Gecenin Ucunda 5. Bölüm full izle! Gecenin Ucunda 5. Bölüm izle tek parça!

Gecenin Ucunda 5. bölümüyle izleyiciye romantik anlar yaşattı. Peride Celal'in aynı isimli romanından uyarlanan dizinin yönetmenliğini Barış Erçetin üstlenirken; senaryosunu ise Başar Başaran ile Emre Özdür kaleme alıyor. Gecenin Ucunda 5. Bölümde Macide, Kazım'ın kendisi hakkındaki hislerini öğrenir. Gecenin Ucunda 5. bölüm full izle tek parça!

GECENİN UCUNDA 5. BÖLÜM İZLE!

Gecenin Ucunda, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen macide'nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

GECENIN UCUNDA 6. BÖLÜM FRAGMAN

GECENİN UCUNDA 5. BÖLÜM ÖZETİ

Macide, Işık Ailesi'nden uzak durmakta kararlıdır fakat Handan'ın yardıma ihtiyacı olduğunu öğrenince Kazım'la baş başa bir yolculuğa çıkar.

Maceralı yolculuğun sonunda Kazım'ın kendisi hakkındaki gerçek hislerini öğrenen Macide şok olur.

GECENİN UCUNDA KONUSU

Peride Celal'in aynı adlı romanından uyarlanan ve seyirci ile buluşmak için gün sayan 'Gecenin Ucunda', iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide'nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

STAR TV ekranlarında yayınlanan 'Gecenin Ucunda' dizisi, Peride Celal'in 'Gecenin Ucunda' isimli romanından uyarlanmıştır. Dizi, mücadele içindeki bir aşk hikayesini konu alıyor. Dizinin başrollerinde ise Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay gibi başarılı isimler rol alıyor.