2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm nefes kesti

Arzu'nun Edip'in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var

31 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm nefes kesti

UFAK TEFEK CİNAYETLER 39.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşık'ta bir cinayet daha!

Arzu'nun Edip'in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var. Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık'ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde? Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır. Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşıkta işler iyice karıştı. İyi ve kötü artık ayırt edilemez duruma geldi. Kim kimin tarafında, Kim kimin karşısında belli değil. Betül kararlı bir şekilde Oya'yı bitirme peşinde. Bu yetmezmiş gibi bir de Merve pimi çekiyor ve Oya'yla Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu Sarmaşık'ta bomba gibi patlıyor. Serhan'a ulaşmaya çalışan Oya çılgına dönüyor. Oya Serhan cephesinde işler iyice sarpasarıyor.

 

Emre'yle Pelin'in gizli geçmişlerini öğrenen Burcu bakalım nasıl bir hamle yapacak? Başkomiser Kemal, Sarmaşık soruşturmasını derinleştiriyor ve Edip'in katilini bulmaya bir adım daha yaklaşıyor. Köşeye sıkışan katil, vicdan azabıyla kıvranıyor!

Oya, herkesin merak ettiği katilin ismini, polislere söylüyor. Katil Merve diyen Oya ile aynı fikirde olmayan, Emre ve Kerim ise, gerçek katilin Merve olmadığı konusunda hemfikir.