29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler'de Burcu şokta

Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölüm fragmanında Oya, Pelin ve Burcu buluşuyor ve artık birlik olduklarını söyleyerek, 'Üçümüzde bu işin içindeyiz' diyorlar. Ancak daha sonra ise Burcu Oya'ya saldırıyor. Diğer yandan ise Emre Çelen, Pelin'den kendisiyle bir gün geçirmesini istiyor. Mehmet ise silahını alıyor.

6 Kasım 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler'de Burcu şokta

UFAK TEFEK CİNAYETLER 40.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Star TV'de 40. yeni bölümüyle 6 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler'den bir fragman daha yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölüm fragmanında Oya, Pelin ve Burcu buluşuyor ve artık birlik olduklarını söyleyerek, 'Üçümüzde bu işin içindeyiz' diyorlar. Ancak daha sonra ise Burcu Oya'ya saldırıyor. Diğer yandan ise Emre Çelen, Pelin'den kendisiyle bir gün geçirmesini istiyor. Mehmet ise silahını alıyor. Mehmet Emre Çelen'i öldürüyor mu? Arzu'nun katili kim?

Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu'nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu'yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu'nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruluyor. Oya, sonunda Kerim'le ilgili gerçeği öğreniyor. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya varıyor.

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oya cinayet silahını polise teslim ediyor. Oya, Merve'den şüphelense de Edip'i öldüren kişi Arzu. Arzu'nun vicdan azabı çektiği görülüyor. Ayrıca yakalanmaktan da çok korkuyor.

 

EMRE CİNAYETİN TÜM DETAYLARINI ÇÖZMÜŞ

Emre, Kerem ile konuşuyor. Meselenin çok açık olduğunu anlatıyor. Arzu'nun cinayet sonrası kendini kariyerine adamasını travma olarak gören Emre olayı bu şekilde çözüyor. Mehmet'in ise cinayetten haberi olmadığını Arzu'nun sığınma ihtiyacını gidermek için Mehmet'i affettiğini söylüyor. Pelin cinayeti görenlerden. Taylan Pelin yaptıysa diye susuyor. Merve ise kraliçeliğini korumak için suçu örtbas ediyor. Kerem, polise gidelim mi diyor ama Emre eğlenceyi bozmak istemediğini söylüyor.,