28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Üvey Anne 3. bölüm izle tek parça! Üvey Anne 3. bölüm full izle!

Üvey Anne 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin yönetmenliğini Yasemin Türkmenli üstlenirken, senaryosunu Yasemin Kırbaş kaleme alıyor. Duygusal bir hikaye olan Üvey Anne dizisinin 3. bölümünde Piraye, Serap'la Cem'i evlendirmek üzere harekete geçtikten sonra Cem'in annesi Hayriye, Serap'la Cem'in arasında bir ilişki olduğunu ancak gençlerin bunu söylemeye çekindiklerini düşünür ve onlara bir oyun oynar. İşte kaçıranlar için Üvey Anne 3. Bölüm full izleme bağlantısı.

10 Temmuz 2023 Pazartesi 17:46 - Güncelleme:
Üvey Anne 3. bölüm izle tek parça! Üvey Anne 3. bölüm full izle!

Üvey Anne dizisi 3. bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin yönetmenliğini Yasemin Türkmenli üstlenirken, senaryosunu Yasemin Kırbaş kaleme alıyor. Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ve Aslı Tandoğan'ın yer aldığı Üvey Anne dizisinin 3. bölümünü izlemek isteyenler için Üvey Anne 3. Bölüm full izleme bağlantısı ve özeti alıyor.

ÜVEY ANNE 3. BÖLÜM İZLE

Üvey Anne, Pazartesi saat 20.00'da Atv'de...

ÜVEY ANNE 3. BÖLÜM ÖZETİ

ATV'nin yeni dizisi Üvey Anne'nin 3. bölümünde Efsun'a ait boynuna taktığı gerdanlık Serap'ı zor duruma sokacaktır. Ancak Serap'ı zor duruma sokacak başka bir konu daha vardır.

Piraye, Serap'la Cem'i evlendirmek üzere harekete geçtikten sonra Cem'in annesi Hayriye, Serap'la Cem'in arasında bir ilişki olduğunu ancak gençlerin bunu söylemeye çekindiklerini düşünür ve onlara bir oyun oynar. Bu oyunun sonuçları Serap'ın hiç düşünmediği bir yere gider.

Diğer yandan Nisan babasıyla Serap'ın yakınlaştığını düşünüp Serap'a karşı tavır almaya başlamıştır. Fakat Serap'la Cem'in evleneceğini öğrendikten sonra Serap hakkında yanıldığını anlar Nisan. Ancak bu kez de şimdiye kadar arkadaşı olduğunu düşündüğü Cem'e karşı hislerinin hiç de o kadar masum olmadığıyla yüzleşecektir.

İpek cephesinde ise eski eşi Mete'nin ailesini tekrar geri kazanmak için gösterdiği çaba, istemeden de olsa oğlu Ege'yi tehlikeye atacaktır.

Üvey Anne dizisinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Ergin, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alıyor.