25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Vuslat dizisi 3.yeni bölüm fragmanı

Vuslat 2.son bölüm dün akşam izleyicisiyle buluştu. Vuslat dizisi 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Vuslat 2.son bölüm TRT1 izleme linki dizide neler yaşanıyor sorularına ilişkin araştırmalar sürüyor.

15 Ocak 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Vuslat dizisi 3.yeni bölüm fragmanı

Vuslat dizisi 3.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 14 Ocak Pazartesi akşamı TRT1'de ekrana gelen Vuslat 2.son bölümünde ise beklenmedik olaylar yaşandı. Dizide bu hafta Dükkânını yanarken gören Faik hastaneye kaldırılır. Yalçın, yangının kundaklama olduğunu öğrenir. Fırat’ın karanlık kimliği ortaya çıkmaya başlar. Hasibe’yle ilgili gizemli bir gerçek ortaya çıkar. Nehir, Aziz ve Perihan arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

VUSLAT 3.YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

VUSLAT 2. BÖLÜM ÖZETİ

Dükkânını yanarken gören Faik hastaneye kaldırılır. Yalçın, yangının kundaklama olduğunu öğrenir. Fırat’ın karanlık kimliği ortaya çıkmaya başlar. Hasibe’yle ilgili gizemli bir gerçek ortaya çıkar. Nehir, Aziz ve Perihan arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Faik’in herkesten sakladığı borcu aileyi karıştırır. Kerem, Aziz’e açtığı gizli savaşı sürdürürken, Aziz, Salih’le ilk defa karşılaşır. Perihan evde otoritesini sağlamakta zorlanırken, holdingte işler karışır. Aziz’in büyük doğum günü partisinde herkesi büyük bir sürpriz bekler.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

VUSLAT 1.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vuslat, “İyi insan” olmak için çıkılan yolda gizemli bir “aşk yolculuğu” serüveni üzerine kurgulanmış olup, tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatıyor.

Gizemli bir rüya, geçmişten gelen bir saat ve karanlık bir olay Aziz ve Feride’yi birbirine bağlıyor. Aziz, önemli bir iş anlaşmasını yürütürken üvey kardeşi Kerem’le gerilim yaşıyor. Feride, babasıyla ilgili endişeliyken kardeşi Fırat’la ilgili bir gerçeği öğreniyor. Salih, kadim bir bilgelik oyununu mahalleliye tanıtıyor. Feride’nin babası Faik acı bir olayla karşılaşıyor.