25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yargı 29.bölüm izle tek parça! Yargı 29.bölüm full izle!

Yargı'nın 29. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın son bölümünde Ceylin, Çınar'ı ve ona yardım ettiğine inandığı Ilgaz'ı ihbar ediyor. Ilgaz ise Çınar'a çok kızgındır. Yargı 29. bölüm full izleme Puhu Tv ve Kanal D bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı 29. son Bölüm izle tek parça!

18 Nisan 2022 Pazartesi 10:16 - Güncelleme:
Yargı 29.bölüm izle tek parça! Yargı 29.bölüm full izle!

Yargı 29. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı 29. bölümde Ilgaz ve Ceylin ilişkilerinde şimdiye kadarki en büyük kırılmanın eşiğindedir. İşte Kanal D Yargı 29. son bölüm izleme linki ve son bölüm özeti... Yargı 29. bölüm full izle!

YARGI 29. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (KANAL D)

Yargı'nın geçen hafta ekrana gelen son bölümünde babasını Çınar'ın öldürdüğünü öğrenen Ceylin, bu kez çok kötü yıkılmıştı. Peki Ilgaz ve Ceylin'in ilişkisi ne olacak? İşte Yargı 29. bölüm özeti.

YARGI 29. BÖLÜM FULL İZLE (PUHUTV)

Yargı'nın geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ceylin, babasını öldüren kişinin Çınar olduğunu öğrenmişti. Yeni bölümde Ilgaz ve Pars'ı Çınar'ın başında gören Ceylin, hepsini ihbar ediyor. Ceylin, kendisine neden söylemediklerinin hesabını sorarken, Ilgaz kardeşine isyan ediyor.

CEYLİN, ÇINAR'I ŞİKAYET EDİYOR!

Yargı dizisinin 29. bölümünde Ceylin, Ilgaz'ı hiç tahmin edemeyeceği bir halde yakalamıştır.

Tüm olanları öğrenen Ceylin büyük şaşkınlığa uğrar. Polisi arar. Ilgaz is Çınar'a çok kızgındır.

Çınar ve Metin'e ait bu büyük sırrın kendisiyle hiçbir ilgisi olmadığını Ceylin'e anlatmak, Ilgaz için şimdiye kadar baktığı tüm davalardan daha zorlayıcı olacaktır..

ILGAZ, CEYLIN'IN KAPISINDA!

Ceylin, Çınar'ın babasının katili olduğunu öğrenince yıkılır. Ilgaz ise Ceylin'in kapısında bekler. Gül artık Ceylin ve Ilgaz arasında büyük bir engeldir.

Zafer'in ölümüne giden yolda şüphe perdeleri aralanmaya başlamıştır.

HERKESI ŞAŞIRTAN SÜRPRIZLER ORTAYA ÇIKIYOR!

Bir yandan Ceylin'in yanlış anlamaması için süreci şeffaflıkla yönetmeye çalışan Pars ve Eren cephesi, diğer yandan ise olayı manipüle eden Yekta cephesi için beklenmedik sürprizler ortaya çıkacaktır.

Bugüne dek birbirlerinden aldıkları destek ve güven sayesinde ortak bir geleceğe dair hayaller kurmaya başlayan Ilgaz ve Ceylin, ilişkilerinde şimdiye kadarki en büyük kırılmanın eşiğindedir.

Onları bekleyen belirsizlik tünelinin sonunda bir umut ışığı olabilecek midir?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00'da Kanal D'de!