24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Yasak Elma 21.bölümde Halit şokta

Yasak Elma dizisinde; Alihan ve Zeynep sonunda hak ettikleri mutluluğu yaşamaya ve ayrıyken kaybettikleri zamanı telafi etmeye karar verirler. Halit, Yıldız’ın tüm gerçeğini öğrenmiş ve deliye dönmüştür. Yıldız artık hem Halit’i, hem de Kemal’i kaybetmiştir. Ender artık kazandığına emindir. Yıldız’ın ise yenilgiyi kabul etmeye hiç niyeti yoktur.

6 Kasım 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yasak Elma 21.bölümde Halit şokta

YASAK ELMA 21.BÖLÜM ÖZETİ

Yasak Elma dizisinde bu hafta; Alihan ve Zeynep sonunda hak ettikleri mutluluğu yaşamaya ve ayrıyken kaybettikleri zamanı telafi etmeye karar verirler. Halit, Yıldız’ın tüm gerçeğini öğrenmiş ve deliye dönmüştür. Yıldız artık hem Halit’i, hem de Kemal’i kaybetmiştir. Ender artık kazandığına emindir. Yıldız’ın ise yenilgiyi kabul etmeye hiç niyeti yoktur.

Halit’le yeniden birlikte olan Ender, o uyurken birlikte bir fotoğraflarını çekip Yıldız’a gönderecek.

Bir süredir Halit’i elde etmek için uğraşan Ender, bu kez Yıldız’ı şoka sokacak o fotoğrafı yollayarak entrika sınırlarını aşacak.

Adeta ahlaksız bir yol seçen Ender’in ‘bu kadarı da fazla’ dedirten hareketine sosyal medyadan da yorum yağıyor.

Artık iyice kendinden nefret ettiren Ender, son kozunu da oynayacak.

Yıldız ise fotoğrafı görür görmez Ender ve Halit’in yanına gidiyor. Halit’ten hesap soracak olan Yıldız’ın nasıl bir karar vereceği ise şimdiden merak konusu.

 

YASAK ELMA 20.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma 20.son bölümünde; Zeynep, Hira ve Alihan’ı birlikte görmenin üzüntüsünü çekerken, Alihan’ı iş yerinde görmenin verdiği sıkıntıları da yaşıyordur. Hira’nın Alihan’ın odasını habersizce karıştırması sonucu ortaya çıkan yanlış anlama, Zeynep ve Alihan ilişkisini başka bir yere taşıyacaktır. Yıldız ise Halit ve Kemal arasında kalmıştır. Duyguları ve mantığı arasında bir karar vermek zorundadır.