27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Yasak Elma yine zirvede

FOX ekranların reyting birinciliğine aday Yasak Elma dizisi yeni haftayla birlikte 17 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı.

18 Aralık 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yasak Elma yine zirvede

FOX ekranların reyting  birinciliğine aday Yasak Elma dizisi yeni haftayla birlikte 17 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Yasak Elma 27.son bölümünde bu hafta; Halit’in beklenmeyen hamlesiyle Alihan amacına ulaşmak için uğraşmak zorunda olacağını anlar. Zeynep ise yeni yetkileriyle iş yerine dönüş yapar. Alihan, Zerrin’e Halit’in tarafında durmasının hesabını sorar. Evdeki gerginliğin artmasıyla birlikte Halit’in kabalıklarının dozu da artıyordur.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

YASAK ELMA 27.BÖLÜM ÖZETİ

Yasak Elma 27.bölümünde bu hafta; Halit’in beklenmeyen hamlesiyle Alihan amacına ulaşmak için uğraşmak zorunda olacağını anlar. Zeynep ise yeni yetkileriyle iş yerine dönüş yapar. Alihan, Zerrin’e Halit’in tarafında durmasının hesabını sorar. Evdeki gerginliğin artmasıyla birlikte Halit’in kabalıklarının dozu da artıyordur. Yıldız’ın evliliğiyle ilgili kafasındaki soru işaretleri giderek artar, kendini dinlemek için uzaklaşmak ister.

YASAK ELMA 27.BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA 26.SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma 26.son bölümünde geçtiğimiz hafta; Alihan ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratır. Herkes bu evliliğin nasıl olduğunu merak ederken, Zerrin’in kalbi olanlara dayanmaz. Zeynep Alihan’ı tamamen hayatından çıkarmaya kararlıdır ve açıklamalarını dinlemez.

 

YASAK ELMA SON BÖLÜM FOX CANLI TV İZLE

 

Ender, sonunda istediği intikamı almıştır. Sırada şirketi ele geçirmek vardır. Ender ve Alihan, Halit’in elindeki kozu bilmeden zafere koştuklarını zannederler.