10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Yasak Elma dizisinde gerilim artıyor

Yasak Elma dizisi izlenme oranı artıyor. Dün akşam yayına giren Yasak Elma son 16.bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı ne zaman izleyiciyle buluşacak? Yasak Elma 17.yeni bölüm fragmanında izleyiciyi nasıl bir sürpriz bekliyor? Yasak Elma 16.son bölüm izleme linki ile dizinin tekrarı nasıl izlenir? Dizinni oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu nedir? gibi bir çok sorunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Her pazartesi akşamı ekrana gelen Yasak Elma dizisi 16.son bölümü ile bu hafta yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Yasak Elma dizisi reyting sıralamalarında yüskeliş yaşandı. Yayına girdiği ilk günden beri her yeni bölümü merakla beklenen Yasak Elma 16.son bölümünde Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur. Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır. Başrollerini Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut gibi usta isimlerin paylaştığı Yasak Elma dizisi Yasak Elma 17.yeni bölüm fragman görüntüleri ve 16.son bölüm detayları star.com.tr'de. İşte Yasak Elma 16.son bölüm izleme linki ve 17.yeni bölüm fragman görüntüleri

2 Ekim 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yasak Elma dizisinde gerilim artıyor

Her pazartesi akşamı ekrana gelen Yasak Elma dizisi 16.son bölümü ile bu hafta yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Yasak Elma dizisi reyting sıralamalarında yüskeliş yaşandı. Yayına girdiği ilk günden beri her yeni bölümü merakla beklenen Yasak Elma 16.son bölümünde Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 17.BÖLÜM FRAGMANI

Yasak Elma  dizisi 17.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

YASAK ELMA 16.BÖLÜM ÖZETİ

Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur.

Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.

YASAK ELMA  16.YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

 

YASAK ELMA 15.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma'nın 24 Eylül Pazartesi akşamı ekranlara gelen 15. bölümünde; Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur.

Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.