27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Yasak Elma dizisinde olaylar bitmek bilmiyor

Yasak Elma son bölümü ile dün akşam izleyicisiyle buluştu. Yasak Elma 26.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

3 Aralık 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Yasak Elma dizisinde olaylar bitmek bilmiyor

Yasak Elma dizisi 25.son bölümünde Düğüne sayılı günler kala Songül’e gelen isimsiz mektup sözleşme konusunu gündeme getirirken ortalığın karışmasına sebep olur. Onur ve Lale ortalığı sakin tutmaya çalışırken yeni kararlar almak ve bazı seçimler yapmak zorunda kalırlar.. Tüm zorluklara rağmen Onur ve Lale için beklenen an nihayet gelir..

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 26.BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA 25.BÖLÜM ÖZETİ

Yasak Elma dizisinde bu hafta; Düğüne sayılı günler kala Songül’e gelen isimsiz mektup sözleşme konusunu gündeme getirirken ortalığın karışmasına sebep olur. Onur ve Lale ortalığı sakin tutmaya çalışırken yeni kararlar almak ve bazı seçimler yapmak zorunda kalırlar.. Tüm zorluklara rağmen Onur ve Lale için beklenen an nihayet gelir.. Onur ve Lale bu sefer evlenebilecek midir?

YASAK ELMA 25.BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA 24. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma dizisi son bölümünde; Ender yaptığı teklifin cevabını beklerken, Alihan ile Zeynep’in ilişkisi Alihan’ın dengesizlikleri yüzünden zora girer. Zeynep ise Alihan’dan ümidini kesmemiştir ve ona bir sürpriz hazırlamaya karar verir.

Yıldız, mücevherlerin sahte çıkmasıyla birlikte yine büyük bir sorunun içine düşmüştür ve bu sefer onu kurtaracak kişi Kemal’den başkası değildir.