26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yasak Elma'da dengeler bozuluyor!

Yasak Elma son bölümde Alihan ve Zeynep’in ilişkilerinin herkesin içinde ifşa olmasının yankıları Yıldız ve Halit ilişkisinin dengelerini bozarken, Yıldız ve Kemal’in yakınlaşmasını sağlar.

16 Ekim 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yasak Elma'da dengeler bozuluyor!

Yasak Elma 18.son bölümünde; Alihan ve Zeynep’in ilişkilerinin herkesin içinde ifşa olmasının yankıları Yıldız ve Halit ilişkisinin dengelerini bozarken, Yıldız ve Kemal’in yakınlaşmasını sağlar. Zeynep düştüğü durumdan dolayı kendini suçlu hisseder. Artık bir karar vermesi gerektiğinin farkındadır.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 18. BÖLÜM ÖZETİ

Alihan ve Zeynep’in ilişkilerinin herkesin içinde ifşa olmasının yankıları Yıldız ve Halit ilişkisinin dengelerini bozarken, Yıldız ve Kemal’in yakınlaşmasını sağlar. Zeynep düştüğü durumdan dolayı kendini suçlu hisseder. Artık bir karar vermesi gerektiğinin farkındadır. Ender, Halit’i geri kazandığına emindir. Defne, Halit tarafından önemsenmemesinin hırsını yaşayarak son hamlesini yapar ve Yıldız’ı Halit’in gözünde bitirir.


YASAK ELMA 17.BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ani almış olduğu kararın gelgitlerini yaşıyordur. Alihan ise Zeynep’in hala kendini sevdiğine emindir. Yıldız ve Halit gerginliği giderek artarken bu gerginlik Ender’in lehine sonuçlanır. Kemal, adım adım Yıldız’a yaklaşmaktadır. Ender’in Alihan’ın şirketi için yaptığı tanıtım partisine Alihan’ın beklenmeyen hareketi damga vurur.

YASAK ELMA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.