26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yasak Elma'da Zehra zor durumda

Yasak Elma 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ender Sinan'la olan ilişkisini saklamak için Zehra'yı ikna etti. Zehra kocası ile Ender'e inanıp onların planına uyar.

25 Eylül 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yasak Elma'da Zehra zor durumda

FOX TV’nin başarılı dizisi Yasak Elma her Pazartesi saat 20.00’da izleyicisiyle buluşuyor. Yasak Elma 15.bölümde Ender Sinan’dan kurtulur ama bu onu durdurmaya yetmez. Yeni bölüm fragmanında Yıldız’ı bekleyen bir kötü haber vardır.

15. yeni bölüm fragmanında Ender ile Defne karşı karşıya gelir. Yasak Elma son bölümde Yıldız, Defne ile tanışır ancak Yıldız onu çok sevmiştir.  Yıldız o kadar çok sever ki Defne'yi sık sık görüşmeye başlarlar.  Defne, Yıldız'ın aklını karıştırır ve para bulabilmek için ona çok tehlikeli bir yol sunar. Yasak Elma son bölümde Ender ile Sinan yeniden yakınlaşmaya başlar.

 

YASAK ELMA  16.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

YASAK ELMA 15.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasak Elma'nın 24 Eylül Pazartesi akşamı ekranlara gelen 15. bölümünde; Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur.

Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.

 

YASAK ELMA 15.BÖLÜM 1.FRAGMANI

 

YASAK ELMA 15.BÖLÜM 2.FRAGMANI

 

 

YASAK ELMA 15.BÖLÜM 3.FRAGMANI

 

 

YASAK ELMA 14. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE 14. BÖLÜM ÖZETİ…

Ender Sinan'la olan ilişkisini saklamak için Zehra'yı ikna etti.  Zehra kocası ile Ender'e inanıp onların planına uyar. Ender, Zehra ile giden kötü ilişkisini düzeltmeyi başarır, Zehra babası Halit ile barışır. Yeni bölümde Halit, Yıldız'ı balayına götürür ve boşanmanın eşiğinden dönerler.  Ender, Sinan ve Zehra ile yemek yerken Halit ile Yıldız'ın balayına gittiğini öğrenir. Ender Zehra'yı kandırmayı tamamen başarmıştır. Ancak kardeşi Ender ile Sinan'ın ilişkisinden şüphelenmeye başlamıştır.