23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Midyat’ta hedef 1000 bağışçı

Mardin'in Midyat ilçesinde 6 yaşındaki kız çocuğu Azra Çiçek, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Köşk kampanyası için 2 bin 23 TL bağış yaptı.

MİDYAT STAR31 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Midyat’ta hedef 1000 bağışçı
Bayramda ve diğer zamanlarda biriktirdiği tüm harçlığını, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan yardım hesabına yatıran 6 yaşındaki Azra Çiçek, Başbakan’ı çok sevdiğini söyledi.  Midyat Belediyesi ile Ak Parti İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Köşk kampanyası için bağış kampanyası başlattı. Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı önünde biraraya gelen Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, 22. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, Kadın Kolları Başkanı Neşe Ergen, Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan yardım hesabına para yatırmak için bankaya gitti. Bankanın önü ve içerisi bağış yapmak isteyenlerle doldu. Kampanyaya 6 yaşındaki Azra Çiçek de, bayramda topladığı 2 bin 23 TL’sini bağış yaparak destek verdi. Çiçek, “Başbakanımız Erdoğan’ı çok seviyorum bu nedenle parayı yatırdım. Bayramda topladığım ve biriktirdiğim 2 bin 23 liram vardı. Hepsini yatırdım. Babamla bankaya geldim parayı yatırmak için.” dedi.
 
‘MİDYAT İNSANI BAŞBAKAN’A GÖNÜLDEN BAĞLI’
 
Ak Parti’ye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılıklarını ve sevgilerini ispat etmek için vatandaşları bağış yapmaya davet eden Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, hedeflerinin bir hafta içinde 1000 bağışçıya ulaşmak istediklerini söyledi. Nasıroğlu, “Midyat insanının ne kadar gönül bağı ile Cumhurbaşkanı adayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bağlı olduklarını ve onu sevdiklerini göstermek için bu kampanyayı başlattık. Hedefimiz ilk turda Cumhurbaşkanı adayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmek. Bunun içim büyük gayret sarf ediyoruz.  Ekonomik anlamda fedakarlık yapanlar gönülden de fedakarlık yaparlar. Hedefimiz 100 bağışçıya ulaşmak. Herkes istediği miktarda Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan yardım hesabına yatırdı. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum. Özellikle küçük kızımızın Azra’nın bayramda topladığı harçlıkları bugün bağış için Başbakanımızın hesabına yatırması bizi duygulandırdı” dedi.
 
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan da, bağış kampanyasının bir gönül davası olduğunu söyleyerek, “Partililerimiz hepsi canı gönülden gönüllerinin bir olduğunu göstermek için şuan kampanyaya destek veriyorlar. İnşallah 10 Ağustos’ta Türkiye’de ilk kez halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı adayımız Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz. Kampanyaya destek veren tüm gönüllülere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.