26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İngiltere'de vahşet! 21 aylık bebeğin feci ölümü!

İngiltere'de bir kadın, çocuğunu öldürmekle suçlanıyor! Beşiğinde bilinçsiz bulunan bebek hastanede hayatını kaybetti.

stargazete.com25 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İngiltere'de vahşet! 21 aylık bebeğin feci ölümü!

21 aylık bebek Summer Rogers-Ratcliffe kafasındaki ağır yara izleriyle bulundu. Bebeği, annesinin ya da üvey babasının öldürdüğü tahmin ediliyor.

Kraliyet Savcılık Servisi savcıları, yetersiz delil nedeniyle bebeğin tam olarak kimin tarafından öldürüldüğü belli olmadığı için basın açıklaması yapmayı reddetti.

Öldürülen bebeğin dedesi James Ratcliffe, şaşkınlık içerisinde olduğunu belirterek " 2014 yılında bir bebeğin ölümüyle ilgili soruşturma yapılıyor ve henüz kimse sorumlu tutulmadı" dedi. "Summer sadece ölmedi aynı zamanda dövüldü ve kimse davacı olmadı, bu çok zalimce" diyen Ratcliffe, davadan vazgeçmeyeceğini ve adaletin yerini bulacağını da sözlerine ekledi.

Anne babası birbirinden ayrıldığında daha üç aylık olan bebek Summer, hastaneye kaldırıldığında şuuru yerinde değildi. Kafatası pek çok yerden şişmiş olan bebekte yaralar ve kanamalar bulunuyordu. Hastaneye kaldırıldıktan bir saat sonra hayatını kaybeden bebeğin yapılan incelemelere göre başına aldığı darbeler sonucu travma geçirdiği ve bu yüzden hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Yardımcı hemşire olan anne Rogers, bebeğin üvey babası Craig Sharp, ve büyükanne Susan Rogers, cinayet sırasında evde olmaları nedeniyle olaydan yedi ay sonra tutuklandı. Üçü de ifadelerinde bebeğe dokunmadıklarını ve yaralanmaların neden olduğunu bilmediklerini söyledi.

Savcı, Summer'ın ölmeden önceki gün büyükannesinin evinden döndüğünde çok huysuz olduğunu yayınladı. Üvey babanın ifadesine göre anne Rodgers, kızına eve böyle dönmesinden sıkıldığını ve artık dayanamadığını söyledi. Savcı ise bunu annenin kırılgan bir yapıya sahip olmasından kaynaklandığını ve kızının Pazar günleri  bu şekilde eve dönmesinden endişe duyduğu için bu sözleri sarf ettiğini söyledi ve bunun delil sayılamayacağını bildirdi.

Savcı bütün olasılıkların yine de anne üzerinde yoğunlaştığını söyledi. Fakat anne pazar akşamı yatağa gitmeden önce Summer'ın durumunun iyi olduğunu ve sabah işe gitmek için evden ayrılırken  onu öptüğünü ifadesinde belirtti.