19 Kasım 2025 Çarşamba / 29 CemaziyelEvvel 1447

İsrail'in Şam'a düzenlediği hava saldırılarında ölen askerlerin olduğu belirtildi

İsrail ordusunun, Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyindeki Küsve bölgesinde yer alan Mani Dağı'na düzenlediği hava saldırıları ve indirme operasyonunda, Suriye ordusu mensubu askerlerin hayatını kaybettiği aktarıldı.

AA27 Ağustos 2025 Çarşamba 21:47 - Güncelleme:
İsrail'in Şam'a düzenlediği hava saldırılarında ölen askerlerin olduğu belirtildi

Suriye devlet televizyonu El-İhbariyye haberine göre, gece saatlerinde Mani Dağı civarında saha taraması yapan Suriye ordu birlikleri gözetleme ve dinleme cihazları buldu.

Cihazlara müdahale edilmeye çalışıldığı sırada bölgenin İsrail tarafından hava saldırılarıyla hedef alındığı belirtilen haberde, "Saldırıda bazı askerler öldü, yaralananlar ve tahrip edilen araçlar da bulunuyor." denildi.

İsrail hava saldırılarının, bölgeye ulaşımı engellemek amacıyla devam ettiği ifade edilen haberde, "Buna karşılık ordu birlikleri uygun silahlarla sistemlerin bir kısmını imha etti ve ölülerin naaşları bölgeden çıkarıldı." denildi.

Gece saatlerinde, İsrail ordusunun bölgeye hava saldırıları düzenlediği, ardından henüz detayları bilinmeyen bir hava indirme operasyonu gerçekleştirdiği ve keşif uçaklarının yoğun uçuşlarını sürdürdüğü bildirildi.

Husilerden İsrail'e balistik füze saldırısı! Ben Gurion Havalimanı hedefte

Orta Doğu'da ilk resmi kıtlık... Raporu doğrulayan BM'ye İsrail'den tehdit

Soykırımcı İsrail'den Şam'a hava saldırısı

ÖNERİLEN VİDEO

Feci kazalar kameralara yansıdı

Kapat
Video yükleniyor...