25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İsviçre, Türk Diyaneti'nin imkanlarını kısıtlayan paketi onayladı

FETÖ ve PKK'nın bir yıldır devam eden kara propagandası sonuç verdi. İsviçre Parlamentosu, Diyanet'in Türkiye’den imam getirmesi ve maddi imkanların kısıtlanmasını içeren paketi onayladı.

27 Eylül 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İsviçre, Türk Diyaneti'nin imkanlarını kısıtlayan paketi onayladı

FETÖ ve PKK'nın bir yıldır devam eden kara propagandası amacına ulaştı!

İsviçre'de PKK avukatları, vekilleri ve FETÖ'cü medyanın el ele vererek sürdürdüğü kampanya amacına ulaşti. İsviçre Parlamentosu Diyanet'in Türkiye'den imam getirmesi ve maddi imkanların kısıtlanmasını içeren paketi onayladı.

FETÖ VE PKK UZUN SÜREDİR BU KARARI ALDIRMAYA ÇALIŞIYORDU

İsviçre'de PKK-FETÖ ikilisinin sözcüleri tarafından aylardır İsviçre`de "Diyanet işleri Erdoğan`ın uzantısı", "Diyanet çalışanları Türkiye`nin casusları" vb manşetleriyle Diyanet isleri ve diyanete bağlı imamları hedef gösteren bir kampanya yürütülüyordu.

MUSTAFA ATICI PKK İLE FETÖ ARASINDA İLETİŞİMİ SAĞLIYOR

İsviçre`de PKK`lı vekil Mustafa Atıcı`nın Tageswoche adlı yayın kuruluşuna verdiği "Ben diyanete bağlı imamların Erdoğan`a çalıstığına ve camilere gelenleri fişlediklerine inanıyorum" seklindeki demeçleriyle başlayan kampanya, daha sonra FETÖ kontrolündeki medya kuruluşlarının da kara propagandayı büyütmesiyle amacına ulaşmış oldu. Mustafa Atıcı'nın PKK ile FETÖ arasındaki iletişimini sağlayan kişi olduğu belirtiliyor. (Kaynak: Sabah)