4 Nisan 2026 Cumartesi / 17 Sevval 1447

ABD Başkanı Trump'tan İran'a yeni tehdit: Cehennem üzerlerine inecek

ABD Başkanı Trump, 'İran'a ya anlaşma yapması ya da Hürmüz Boğazı'nı açması için on gün süre verdiğimi hatırlıyor musunuz? Zaman daralıyor. Cehennemin üzerlerine inmesine 48 saat kaldı.' açıklamasında bulundu.

HABER MERKEZİ4 Nisan 2026 Cumartesi 17:14 - Güncelleme:
ABD Başkanı Trump'tan İran'a yeni tehdit: Cehennem üzerlerine inecek

Başkan Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ABD'nin İran'a anlaşma yapmak için verdiği sürenin daraldığına işaret etti.

Trump, "İran'a, ya bir anlaşma yapması ya da Hürmüz Boğazı'nı açması için 10 gün verdiğim o anı hatırlıyor musunuz? Süre daralıyor." ifadelerini kullandı.

İran'ın bu süre içinde Hürmüz Boğazı'nı ticari gemilerin trafiğine yeniden açması gereğini vurgulayan Trump, "Üzerlerine kıyametin kopmasına 48 saat kaldı. Şükürler olsun Tanrı'ya!" ifadelerine yer verdi.

ABD Başkanı Trump, 27 Mart'ta ABD medyasına yaptığı açıklamada, İran'ın elektrik santrallerini hedef alma kararını 6 Nisan'a kadar durdurmasına ilişkin, İran'ın kendisinden 7 gün süre istediğini ancak kendisinin bu süreyi 10 güne çıkardığını belirtmişti.

ÖNERİLEN VİDEO

Van'da korkutan deprem: O anlar kamerada

Kapat
Video yükleniyor...