20 Haziran 2025 Cuma / 24 ZilHicce 1446

Ukrayna'da bir Türk, iki mafyayı birbirine düşürdü

Ukrayna'nın Odessa kentindeki bir gazinoda, bir Türk vatandaşı yüzünden iki mafya arasında silahlı çatışma çıktığı iddia edildi.

11 Mart 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ukrayna'da bir Türk, iki mafyayı birbirine düşürdü

Yerel basına yansıyan habere göre, Odessa’nın Tairovo semtindeki gazinoda ismi açıklanmayan bir Türk vatandaşı kumarda 260 bin grivna kazandı. Haberde, kazandığı paradan Türk vatandaşına sadece 60 bin grivna verildiği, gazino yönetiminin ertesi gün vereceğini vaat ettiği paranın geri kalanını da vermediği iddiaları yer aldı.

İddialara göre, Türk vatandaşı parasını alamayınca gazinoya tanıdığı mafya üyelerini çağırdı. Fakat gazinoda başka bir çeteye üye kişilerin hazır beklediği ve iki grup arasında silahlı çatışma yaşandığı belirtildi.

Odessa güvenlik güçlerinin doğruladığı çatışmada ölü ya da yaralı olmadığı, olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. (sputnik)

ÖNERİLEN VİDEO

AK Parti'den Babalar Günü'ne özel video

Kapat
Video yükleniyor...