9 Haziran 2025 Pazartesi / 13 ZilHicce 1446

BASİAD Babadağlı nesilleri buluşturdu

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD), bu yıl ikincisi yapılan “Nesiller buluşuyor” etkinliğini gerçekleştirdi. Denizli ve diğer şehirlerden gelen Babadağlılar üç kuşak etkinliğe katıldı.

MURAT ACAR19 Aralık 2012 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
BASİAD Babadağlı nesilleri buluşturdu
Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği bu yıl ikincisi yapılan “Nesiller buluşuyor” etkinliğini gerçekleştirdi. Denizli ve diğer şehirlerden gelen Babadağlılar üç kuşak etkinliğe katıldı. Bir araya gelen kuşaklar birbirlerini tanıma, tanışma ve sohbet etme imkanı buldu. Genç kuşaklar merak ettikleri soruların cevaplarını almaya çalışırken tecrübeli kuşaklar hayat ve iş tecrübelerini genç kuşaklara aktarmanın hazzını yaşadı.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantı tecrübeli kuşak temsilcileri Zafer Katrancı, Yüksel Arpacı ve İlter Panayır, genç kuşak temsilcileri İrfan Ertuğrul, Nurcan Kütük, BASİAD Yönetim Kurulu temsilcileri Zafer Ersin Topoğlu ve Mehmet Uğur Çoban’ın konuşmaları ile devam etti.

BABADAĞLI FİRMALADA ÖDÜL

Daha sonra Ekonomist Dergisi’nin her yıl hazırladığı, sonuçları merakla beklenen Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi araştırması sonuçlarına göre 2011 yılı listesine giren Babadağlı firmalara ödülleri verildi. Ödülleri; Ozan tekstil A.Ş adına Zafer Katrancı, Kaynak İplik A.Ş. adına Kemal Sarıkaya, NESA Tekstil A.Ş adına Nevzat Özel, Egesan Tekstil A.Ş adına Arif Üstündağ, Başarı Tekstil A.Ş adına İsmail Yılmaz, Gökhan Tekstil adına Ahmet Gökşin aldı.

EN GENÇ VE EN TECRÜBELİ KATILIMCILAR BELİRLENDİ

BASİAD’ın yeni üyelerine BASİAD rozeti takılmasının ardından Babadağlı Nesiller Buluşuyor etkinliğine katılan en genç ve en tecrübeli katılımcılar belirlendi. En Genç katılımcı olarak belirlenen Seçil Kundak ile en tecrübeli katılımcı olarak belirlenen Halil Şükrü Demirezen’e katılımcı teşekkür belgesini BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu verdi.

BABADAĞ KEŞKEĞİNE TESCİL ÖNERİSİ

Daha sonra katılımcılara yöresel yemekler ile pekmezli aşure ikram edildi. Babadağ Keşkeği diye anılan yöresel yemek çok beğenildi. Katılımcılar bu yemeğin Babadağ Keşkeği adı ile tescil edilmesini önerdi.

“BABADAĞLI NESİLLER BULUŞUYOR”

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu “Bu etkinliğimiz Türkiye’de bir ilk olması sebebi ile adını Babadağlı Nesiller Buluşuyor olarak değiştiriyoruz. Çünkü her güzel şeyin taklit edildiği gibi bu etkinliğimiz de taklit edilecektir. Bu yüzden Babadağlının farkını ortaya koyduk” dedi