18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Başkan Batur'dan Bayram Sürprizi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bayram öncesi son mesai gününde belediye çalışanları ile bayramlaştı.

İZMİR/STAR26 Temmuz 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Başkan Batur'dan Bayram Sürprizi
Narlıdere Belediyesi AKM belediye meclis salonunda gerçekleşen bayramlaşma programına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe başkanı Cafer Esen, Narlıdere Belediye başkan yardımcısı Ali Ulvi Dülger, Belediye birim müdürleri, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve tüm belediye çalışanları katıldı. 
 
Bayramlaşma öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Abdül Batur bayramların birlik ve beraberliği güçlendiren günler olduğunu hatırlatarak Narlıdereli vatandaşlarımız için hizmet üretmek için tek gereken şeyin daha fazla çalışmak olduğunu ifade etti. İşçiler ile toplu sözleşme dönemi sürecinde ortaya çıkan anlaşmazlıkları hatırlatan Batur “ sendika ile toplu sözleşme görüşmeleri sırasında birçok maddede anlaştık. Fakat bazılarında da anlaşamadık. Uzlaşamadığımız dört maddemiz kalmıştı. Gıda yardımı, zam oranı, izinler ve disiplin cezalarının affı. Temsilcilerle konuştuğumuzda gıda yardımına zam yap dediler, yaptım. 2.nci madde zam oranı olarak 9.15 verdim. Enflasyon oranı neyse onu verdim. 10 olsun dediler onu da kabul ettim. Disiplin cezalarını affına genel olarak karşıyım fakat temsilcilerle bu konuda da bir noktada uzlaştık. Son madde izinler. Uzlaşamadığımız tek maddemiz bu. Bugün bayram. Ben bayramda işçimi evine hiçbir şekilde boynu bükük göndermem. Sendikanın istediği yüzde seksen ile ilgili maddeyi de sizlerin huzurunda onaylıyorum. Aradaki bu miktar farkı ile ne sizi nede sizin çoluğunuzu çocuğunuzu kırmam. Hayırlı uğurlu olsun. Ağzımın tadı bozulmadan, birlik ve beraberliğimiz bozulmadan mücadelemize devam edeceğiz. Sizlere ailenizle ve sevdikleriniz ile huzur içinde, esenlik içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi. 
 
Narlıdere belediye Başkanı Abdül Batur konuşmasından sonra tüm belediye çalışanları ve bayramlaşma programına katılanlarla tek tek bayramlaştı.