26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Başkan Karabağ'a İki Ödül Daha

Geçtiğimiz günlerde ulusal bir dergi tarafından yılın başkanı seçilen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a sivil toplum kuruluşları ve iş adamları adına 2 ödül daha verildi. Düzenlenen gecede Karabağ'a, Bayraklı'ya yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketleri verildi.

İZMİR/STAR24 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Başkan Karabağ'a İki Ödül Daha

Bayraklı Belediyesi tarafından Havuz düğün salonunda düzenlenen iftar yemeği iş, sanat, siyaset, sivil toplum örgütleri, dernekler, muhtarlar, gençler ve toplumun çeşitli kesimlerinden çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi. Kadir gecesi olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip geceye binin üzerinde davetli katıldı. Semazen gösterisi ve tasavvuz müzik sanatçılarının performansı da geceye renk kattı.

Dualar eşliğinde açılan oruçların ve yenilen yemeklerin ardından sivil toplum kuruluşları adına kent konseyi başkanı Doç. Dr. Ali Çelik ve Bayraklı Sanayici ve iş adamları derneği adına da Başkan Öner Yılmaz Karabağ'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Aldığı ödüllerin sahibinin Bayraklı ve Bayraklı'da yaşayan vatandaşlar olduğunu vurgulayan Karabağ, " Tüm ödülleri Bayraklı adına alıyor, sizlere armağan ediyorum. Birlikte başarıyoruz" diye kaydetti.

 

RAMAZAN AYI DOLU DOLU YAŞANIYOR

Konuşmasında yeni bir ilçede bu tür etkinlikleri yapabilmenin önemine değinen Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ, “Yıllarca öteki mahalle olmuş Bayraklı'yı aranır ve "Bayraklı'da oturmak istiyorum" denilen bir yer haline getirmek hepimiz açısından gurur verici. Ne mutlu Bayraklılıyım diyene. Kuran-ı Kerim'in indiği mübarek Kadir Gecesi'nin hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. İslâma en büyük kötülük onu yanlış olarak dünyaya tanıtmaktır. İslam dininde insan öldürmek, işkence yapmak, kol kesmek yoktur ve günahtır. Bu nedenle dünyamız bu açıdan zorlu bir süreçten geçiyor. Öte yandan dolu dolu bir Ramazan ayı yaşıyor Bayraklı. 11 farklı noktada günlük ortalama 4 bin kişiye iftar yemeği veriliyor ve bu İzmir için bir rekordur. 59 camisi 49 okulu olan bir ilçede anadolu geleneklerimiz ve dini duygularımızın, yoğun olduğu bir bölgede bu konulara çalışmalarımız her zaman olacaktır. Örnek bir projeyle camilerin Türkiye'de ilk temizliğini başlatan  Bayraklı Belediyesi'dir ve bir çok belediyeye de örnek olmuştur” dedi.