20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bayraklı'da Bayram Sevinci

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ personeliyle altıncı kez birlikte Ramazan Bayramı sevincini yaşadı.

İZMİR/STAR26 Temmuz 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bayraklı'da Bayram Sevinci
Karabağ, Osmangazi ve Çamkıran Hizmet Binası ile temizlik işlerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde personeliyle bir araya geldi. 
 
Bayraklı Belediye çalışanlarının tamamının katıldığı bayramlaşma töreniyle dev bir aile olunduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Karabağ, “Bayraklı'yı sizlerin başarılı çalışmaları meşhur etti. Hep birlikte çalışarak, daha çok başarılı olacağız. Birlikte nice bayramlara” diyerek, personelin Ramazan bayramını kutladı. 
 
Bayraklı Belediyesi hizmet binalarında tüm personel ile bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, tüm çalışanların tek tek Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Karabağ "Yaptığımız çalışmalarla ilgi çekiyoruz. Başarılara ve güzel hizmetlere imza atıyoruz. Bayraklı sizlerin başarılı çalışmaları sayesinde marka olma yolunda ilerliyor ve artık Bayraklı insanların taşınmak istediği, yaşamak istediği daha modern, çağdaş ve güzel bir hale geldi. Başarılı çalışmalarınızla Bayraklı sizlerin sayesinde meşhur oldu. Temizlik işlerinde, park bahçelerde, kültür, sanatta, sporda, sosyal işlerde, yapılan tüm çalışmalar başarıyı getirdi. Ümit ediyorum önümüzdeki 5 yıl da aynı gayretle başarılara hep birlikte imza atacağız ”dedi. 
 
Osmangazi ve Çamkıran binasındaki personeliyle tek tek bayramlaşan Karabağ daha sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne geçti. Yeni hizmetler ve yapılan çalışmalarla İzmir'de adlarından sık sık söz ettirdiklerini söyleyen Karabağ, "Yeni bir belediye olmamıza karşılık vatandaşlardan övgü dolu sözler alıyorum. Bu övgüleri sizin sayenizde alıyorum. İşinize dört elle sarılın, bu belediye hepimizin. Birlikte birçok başarılara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum. Bayramınızı kutluyor, sevdiklerinizle sağlıkla huzurla nice bayramlar geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.