20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bornova'da Sorunlar Yerinde Çözülüyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların isteklerini yerinde dinleyip anında çözümler üreterek ihtiyaçları kısa sürede karşılıyor. Atatürk Mahallesi'nde de vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Atila, istekleri ve ihtiyaçları tespit etti, çözüm için ekipleri yönlendirdi

İZMİR/STAR24 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Bornova'da Sorunlar Yerinde Çözülüyor

'Ortak akıl' ilkesini belediye yönetiminin her aşamasında devreye sokan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların yaşadıkları mahallelerdeki ihtiyaçlarını ve beklentilerini de bürokratları ile birlikte bizzat görerek tespit ediyor.  Bu kapsamda Atatürk Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Atila, istekleri dinledi. Sokakları, pazaryerini, parkları mahallelilerle birlikte gezen Başkan Atila, talepleri kısa sürede yerine getirmek için bürokratlarından gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Mahalledeki kapalı pazaryerinin ve çevresinin elden geçirilmesi başta olmak üzere sokakların anayollara bağlantılarının düzenlenmesi gibi istekleri not alan Başkan Atila, kısa sürede eksikliklerin giderilerek talep edilen hizmetlerin yerine getirileceğini söyledi.

Yerel yönetimlerin vatandaşların hizmet beklentilerini daha kısa sürede ve doğrudan çözmek için varolduklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Biz vatandaşların hizmet önceliklerini belirleyip doğru adımları atmak için her zaman onlarla yakın temas içinde olacağız. Bizim yapmak istediklerimizin yanında, Bornovalıların hangi hizmetleri almak istediği önemli. Bu nedenle mahalle ziyaretlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Sorunları, şikayetleri, beklentileri yerinde dinleyip görüp yatarımlarımızı planlayacağız” dedi.