19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İşyerleri Yanan Esnaf İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı

Kuşadası Ticaret Odası, geçen hafta Kuşadası'nda meydana gelen işhanı yangınında işyerleri yanan esnaf için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

İZMİR/STAR25 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İşyerleri Yanan Esnaf İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı

İşyeri yanan 7 esnafın turizm sezonunun ortasında büyük mağduriyet yaşadıklarına dikkati çeken Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, “Esnafımız yangın sonucu büyük mağduriyet yaşadı. Oluşturduğumuz komisyonumuz, esnafımıza destek olmak girişimlerde bulundu. Tam iş yapacakları turizm sezonunun ortasında yaşadıkları mağduriyete katkı sağlamak için bu kampanyayı düzenledik” dedi. 

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan imzasıyla yayınlanan yardım kampanyası açıklamasında şu görüşlere yer verildi: “13.07.2014 tarihinde ilçemizde bir iş hanında, içlerinde iki oda üyemizin de bulunduğu yedi işyerinde yangın çıkmış ve dükkanlarındaki tüm ürünleri yanan esnaf, büyük bir zararla karşı karşıya kalmıştır. Çarşı esnafından ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen yardımlar ile zarar gören esnafımız bir nebze olsun rahatlamıştır. Sezon ortasında yaşanan bu sıkıntının bir an önce atlatılması en büyük dileğimizdir. Esnafımızın zararının bir kısmının da olsa karşılanabilmesi için ilçemizde,  Kuşadası Ticaret Odası öncülüğünde bir yardım kampanyası başlatılmıştır.  Bu kampanyaya Kuşadası Ticaret Odası olarak 5000 TL yardımda bulunulmuştur.   Değerli kamuoyunun da desteklerini esirgemeyeceğini umut ediyoruz. Kampanya bilgileri  'KUŞADASI TİCARET ODASI YARDIM KAMPANYASI HESABI -Halkbank Kuşadası Şubesi - IBAN  NO: TR48 0001 2009 5420 0016 0001 75- HESAP NO : 16000175' şeklindedir. Tüm halkımıza yardımları ve destekleri için şimdiden teşekkür ederim.”