19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Küresel Dayanışma

Gediz Üniversitesi mezunları, arkadaşlıklarını bir ömür boyu sürdürmek ve her fırsatta yardımlaşmak için dernek kurdu. Bu örnek dayanışma, 74 ülkeden öğrencilerin mezuniyetiyle dünya çapına yayılacak.

İZMİR/STAR26 Temmuz 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Küresel Dayanışma
Gediz Üniversitesi mezunları, yardımlaşma ve dayanışmada örnek bir adım attı. Yüksek öğrenimde aynı sıraları paylaşan, diploma sevincini birlikte yaşayıp iş hayatına atılan gençler, bu beraberliklerini ömür boyu sürdürmek, gelecek nesillere de güzel bir gelenek bırakmak için kenetlendi. Her fırsatta birbirlerine destek olmak, hem sevinçleri hem de acıları paylaşmak ve birlikte başarmak hedeflendi. Bu amaçla da Gediz Üniversitesi Mezunlar Derneği (GÜMED) kuruldu, 3 yılda sayıları 2 bini aşan, aralarında çok sayıda yabancının da yer aldığı mezunlar ortak çatı altında buluşturuldu. Şu an 74 olan ve her yıl sayısı artan farklı ülkelerden öğrencilerin mezuniyetiyle bu dayanışma dünya çapına yayılacak, GÜMED'in neredeyse dünyanın her yerinde üyeleri olacak.
 
BİRLİKTE BAŞARACAKLAR
Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, en son iftarda bir araya gelen dernek üyesi mezunları kutladı. Prof. Dr. Çevik, bu dayanışmanın kuşaklar boyu sürmesini diledi, “Omuz omuza yürüyecekleri hayat yolunda önemli yerlere geleceklerine hiç şüphem yok. Onların bu birlikteliği Gediz Üniversitesi'nin de asıl gücü olacak” dedi. GÜMED Başkanı Fatih Yeşilkaya da, “Bu beraberlikten güç doğacak. Dünyanın dört bir yanındaki mezun arkadaşlarımızla el ele verip birlikte başaracağız” diye konuştu.