20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Sağlıklı yaşamın anahtarı Sağlıklı Konutlar

İnsan hayatının önemli bir bölümünün evlerde geçtiğini belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, sağlıklı bir ev ve çevrenin sağlıklı bir yaşam anlamına geldiğini söyledi.

24 Eylül 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Sağlıklı yaşamın anahtarı Sağlıklı Konutlar

Özellikle kadınlar ve küçük çocukların evde uzun vakit geçirdiğini dile getiren Tanyer, nüfusun yoğun olduğu kent merkezinde yaşayanların trafik, gürültü, egzoz ve diğer olumsuz etkilere maruz kaldıklarını kaydetti. Narlıdere’de yapımını sürdürdükleri BulutOrman projesinin sahip olduğu temiz havası, sessiz ve sakin ortamı ve ormanla iç içe konumu nedeniyle tercih edildiğini belirten Münir Tanyer, “BulutOrman’dan konut alanlar ağırlıklı olarak yatırım için değil, yaşamak için ev satın alıyor. Çünkü sağlıklı yaşam için gerekli olan her şeyi bir arada sunan böylesi bir projeyi bulmak zor. Bizim için önemli olan yaşanabilir konutlar üretmek” diye konuştu.

ANAHTARLAR 2018 SONU TESLİM

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, “Proje güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi’ne bakıyor. BulutOrman Evleri’nde 2018 yılı sonunda yaşam başlayacak. Asma Bahçeler’deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı. BulutOrman Evleri, kent merkezine de çok yakın bir konumda yer alıyor. Otoban çıkışına 7 dakika, Çeşme’ye 35 dakika, havaalanına 20 dakikada, alışveriş merkezlerine 10 dakika, 9 Eylül Üniversitesi’ne 10 dakika yakınlıktaki proje, yatırımcıların da gözdesi konumunda yer alıyor.