26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Selçuklu Özel Öğrencilerin Kamp Keyfi

Selçuk Belediyesinin destek ve katkıları ile Selçuk Özel Goncagül Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi öğrencileri 21-26 Temmuz 2014 tarihleri arasında Pamucak'ta yaz kampı düzenledi.

İZMİR/STAR26 Temmuz 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Selçuklu Özel Öğrencilerin Kamp Keyfi
Yaklaşık 40 öğrencinin katılım gösterdiği kampta engelli öğrencilere hem iyi vakit geçirmek hem de spor yapmak için kamp boyunca her gün öğlen ve akşam birer saat yüzme eğitimi veriliyor. Kamptaki faaliyetler sadece yüzme ile sınırlı kalmıyor. Ayrıca sabah çevre temizliği, öğlenleri de mangal keyfi akşamları da top oynayarak keyifli anlar geçiriliyor.
 
Kamp ile ilgili görüşlerini aldığımız kampın eğitmenlerinden Mustafa Ok, "Biz bu kampı uzun zamandır düşünüyorduk. Bu sene bir başlangıç yapalım dedik. Engelli ailelelerini birbirleriyle kaynaştırmak, Öğrencilerin toplu yaşam alanlarında nasıl kendini geliştirecekleri bilincini kazanmaları açısından bu kampın yarar sağlayacağını düşündük. Sayın Belediye başkanımız bize bu konu hakkında destek oldular ve bize bu kamp yerini sağladıkları için hepsine teşekkür ediyoruz'' dedi.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel ise, “Selçuk'ta Özel Gonca gül Reabilitasyon merkezinin yapmış olduğu bu faaliyet adına teşekkürlerimizi Belediye Başkanımız adına bildirmek isterim. Değerli hocalarım ve çalışanlar bu çocukları bu özel günde ve özel yerde yaptırdıkları kampla, en azından o gözlerindeki ışıltıları görerek çok güzel günler geçirdiklerine inanıyorum. Bu konuda Selçuk Belediyesi olarak sosyal projelerimize devam edeceğiz. Bunun daha da iyisini yaparak kampı biraz daha genişleteceğiz'' diye konuştu.
 
Selçuk Özel Goncagül Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Erkan Kazım Cilasun Kampa bir yandan eğitimler verilirek diğer yandan da keyifli anlar yaşayan özel öğrencilerle birlikte gönüllü aileleri de kamp programına dahil ettiklerini belirterek, “Selçuk Belediyesi'ne bu önemli hizmetten dolayı teşekkürlerimizi iletmek isterim. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyor. Bu anları herkesin görmesini isteriz. Öğrencilerimize doğayla iç içe, mangal ve deniz keyfi yaşatan Selçuk Belediyemize minnet duygularımızı sunarız. Engelsiz Bir Selçuk hayalinin gerçekleşmesinin tohumları olarak gördüğümüz bu adımı önemsiyoruz” dedi.