25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

TangEsta’dan Kuzguni’de canlı performans

Kuzguni Sanat Cafe & Brasserie’de sahneye çıkan Tangueros de Estambul ‘TangEsta’ grubu sergilediği tango gösterisiyle izleyenlere müzik ve dansın büyüsünü yaşattı.

21 Şubat 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
TangEsta’dan Kuzguni’de canlı performans

TangEsta Grubu, Mavişehir’de girişimci işkadını Güler Doğru tarafından hizmete açılan Kuzguni Sanat Cafe’de gösterdiği performansla beğeni topladı. Tango severler TangEsta Grubu’nun ezgileri eşliğinde gerçekleştirilen tango performansını ilgi ve beğeniyle izledi. Geçtiğimiz ağustos ayından bu yana kültür-sanat etkinlikleriyle hizmet veren Kuzguni Sanat Cafe’de, canlı performans sergiliyen TangEsta grubu bandoneonda Ortaç Aydınoğlu, kemanda Cem Atasoy, piyanoda Mustafa Avşar ve kontrbasta İlker Cankara’dan oluşuyor.

TAM NOT ALDI

Davetlilerin eşlik ettiği dans gecesi, geç saatlere dek sürdü. TangEsta Grubu’nun canlı performans müziği eşliğinde gerçekleşen tango şöleni katılımcılardan tam not aldı.

İşletme sahibi Güler Doğru; Kuzguni Sanat Cafe & Brasserie bünyesinde sergi ve konferans salonu bulunduğunu, sanat içerikli konseptiyle de İzmir’de bir ilk olduğunu belirtti. Güler Doğru, şöyle devam etti: “Misafirlere hizmete kahvaltı ile başlıyor ve geceyarısına kadar devam ediyoruz. Başta baharatlı yiyecekler gibi birçok uluslararası ödülü olan şef Cengiz Ayçiçek’in hazırladığı dünya mutfaklarından oluşan menülerimizle lezzette iddialıyız. Haftanın 7 günü açık olan mekânda, içinde sanat da barındıran, her yaşın kendinden bir şeyler bulabileceği kültürel, sosyal aktivitelere yer vermeye devam edeceğiz” dedi.