24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Torbalı’nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesi

Konut sektöründe öncü Nurem İnşaat, Torbalı’nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesini hayata geçiriyor’Avlu Torbalı: Bölgenin En Büyük Buluşma Noktası’ sloganı ile ilçenin en prestijli yerinde bulunuyor. Proje, Nurem İnşaat’ın diğer projeleri gibi şimdiden yoğun ilgi ilgi görüyor.

24 Eylül 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Torbalı’nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesi

Nurem İnşaat, Torbalı’nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesini hayata geçiriyor. ‘Avlu Torbalı’,  ilçenin en merkezi yerinde, İzmir-Aydın Otoyolu ve Yeni İstanbul Otoyolu’na yakın konumdaki Avlu Torbalı, İzmir’e 30 km, Adnan Menderes Havalimanı’na 20 km uzaklıkta bulunuyor. Yeni Devlet Hastanesi karşısı, Adalet Sarayı yanında yükselen bu prestijli proje, Bayındır ve Ödemiş’in İzmir’e bağlantı yolu güzergahında, İZBAN’a ise sadece yüreme mesafesinde. 

KONUT, OFİSLER VE KEYİFLİ YAŞAM ALANLARI 

İlçenin yeni buluşma noktası; Avlu Torbalı’da, 4’ü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam 6 blokta, 1+1,1+1 dubleks, 2+1, 2+1 loft  seçeneklerinden oluşan 237 konut ve 233 ofis yer alacak. Seçkin markalara ait mağaza ve restoranlara ev sahipliği yapacak olan Avlu Torbalı, 17 bin metrekarelik proje alanındaki 11 bin metrekarelik geniş peyzaj alanları, sosyal tesisleri, sauna, spor-fitness salonu ve yüzme havuzu ile de göz kamaştıracak. Ofislerde merkezi ısıtma ve soğutma, konutlarda ise doğalgaz ve her daireye özel klima ayrıcalığı olacak. 15 bin metrekaresi kapalı olarak projelendirilen otopark alanları da projeli cazip kılan bir başka detay olarak dikkat çekiyor.  7/24 güvenlik, vale, ofisler için resepsiyon ve temizlik servisi hizmetinin verileceği Avlu Torbalı’da misafirhane ve toplantı salonları da bulunacak.