20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’ne Ömer Eyyupoğlu Atandı

TSE İzmir Birimleri kapsamında yer alan müdürlükler ile Uşak, Aydın, Muğla, Manisa ve Denizli’deki TSE temsilciliklerinin bir araya getirilmesiyle kurulan Ege Bölge Koordinatörlüğü’nde görev değişimi oldu.

İZMİR/STAR25 Haziran 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’ne Ömer Eyyupoğlu Atandı
Organizasyon yapısının değişimi ile Şubat 2012’de Koordinatörlük görevine atanan Topel GÜL, TSE Ankara Muayene Gözetim Merkez Başkanlığı görevine getirilirken, TSE Konya İl Koordinatörü Ömer EYYUPOĞLU ise Haziran 2013 itibariyle TSE Ege Bölge Koordinatörü olarak yeni görevine atandı.
Türk Standardları Enstitüsü’nde (TSE) 21 yıldır değişik yönetim kademelerinde görev alan Ömer EYYUPOĞLU, Ege Bölge Koordinatörlüğü görevinin yanı sıra İzmir Belgelendirme Müdürlüğü görevini de sürdürecek.

TSE hizmetlerinin daha hızlı, etkin, ekonomik ve verimli yürütülebilmesi amacıyla Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Ömer EYYUPOĞLU; “Küresel ekonomik yapı gereği, üreticilerin uluslararası düzeyde kalite ve standartlara sahip üretim gerçekleştirme zorunluluğu doğmuştur. 2023 hedeflerine ulaşmada uluslararası standardların şartlarıyla rekabet edebilecek mal ve hizmetlerimizi küresel pazara arz edebilmek için, TSE olarak sahip olduğumuz uzman personel, son teknolojiyle donatılmış laboratuvarlar ve teknik alt yapımızla, her zaman sanayinin ve sanayicimizin hizmetindeyiz.” diye konuştu.

ÖMER EYYUPOĞLU ÖZGEÇMİŞ
1966 yılında Erzurum’da doğan Ömer EYYUPOĞLU, 1989 yılında Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünden mezun oldu. 1992 yılında TSE Ankara’da Kimyager olarak göreve başladı. 1992-2003 yılları arasında TSE Kars Mahalli Temsilciliği ve TSE Hatay Mahalli Temsilciliği’nde Kimyager olarak çalıştı. Eyyupoğlu, 2003 yılında Mahalli Temsilci olarak TSE Kahramanmaraş’a atandı. 2007-2012 yılları arasında TSE Bursa Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü olarak görev yaptı. 2012 yılında TSE Konya İl Koordinatörü görevine atanan Eyyupoğlu, Haziran 2013 itibariyle TSE Ege Bölge Koordinatörü olarak yeni görevine başladı.

Yönetim sistemleri tetkikleri, yönetim sistemleri eğitimleri, ürün-sistem-hizmet-personel belgelendirmesi, gözetim ve denetim faaliyetleri ile tüketicinin korunmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Eyyupoğlu; evli ve iki çocuk babasıdır.