19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

TÜMSİAD İzmir Şubesi 8. Geleneksel İftarda Buluştu

TÜMSİAD İzmir Şubesi Geleneksel İftar Programı Swiss Grand Efes otelde gerçekleşti.

İZMİR/STAR24 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
TÜMSİAD İzmir Şubesi 8. Geleneksel İftarda Buluştu

Programa Genel Başkanımız Dr. Hasan SERT, İzmir Vali Vekilimiz Mustafa HARPUTLU,  İYTE Rektör Prof.Dr. Mustafa GÜDEN, Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Dr. Rasim AKPINAR, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Kadri KABAK, Torbalı Kaymakamı Aydın MEMÜK, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar GÖRMEZ , Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap OLGUN, İzmir deki STK ların Yetkilileri,çok sayıda bürokrat , TÜMSİAD İzmir Şube üyeleri ve İzmirli  İşadamları katıldılar.

İftar Programı İzmir Müftü yardımcısı Ömer KARDAŞ beyin duasıyla başladı. İftar yemeğinin ardından Protokol konuşmalarına geçildi. İzmir şube Başkanımız Mehmet CEYLAN açılış konuşmalarını yaptı ve Ramazan ayında özellikle İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulması için dua etmemiz gerektiğini, özellikle Gazze de yaşanan son  olaylar için İsrail i en ağır şekilde kınadıklarını ifade etti. Başkanımız ayrıca Derneğimiz hakkında kısa bilgiler aktardı ve İftar Programında bizleri yalnız bırakmadıkları için tüm katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar GÖRMEZ selamlama konuşmasını yaptı. Ardından Genel Başkanımız Dr. Hasan SERT konuşmalarını gerçekleştirdi. Genel Başkanımız  konuşmalarında , İlk Şube olan İzmir Şubesinin etkinliklerine elinden geldiğince katıldığını ifade etti. Başkanımız ayrıca Ülkemizin istikrardan kaynaklı ekonomik büyümesinin devam ettiğini fakat bununla yetinmemiz gerektiğini , tüm STK ların ekonomik anlamda birlikte hareket ederek üyeleri ile birlikte güçlenmesi gerektiğini ifade etti. Suriye ve Gazzeki müslüman kardeşlerimizin yaşadıkları zulumden bir an önce kurtulmaları için dua etmemiz gerektiğini belirtti. Genel Başkanımız önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tavırlarının net olduğunu, kazanılan bu istikrar ortamının korunması gerektiğini ifade etti.

Son olarak İzmir Vali Vekilimiz Mustafa HARPUTLU bey konuşmalarını yaptı . Sayın vali Vekilimiz yaptığı konuşmada, STK ların bu şekilde güçlü olmalarının kendilerini memnun ettiğini , Ülkemizin güçlenmesi için güçlü STK ların varlığının önemli olduğunu ifade etti.

Programın sonunda Şube Başkanı Mehmet CEYLAN ve Vali Vekilimiz Mustafa HARPUTLU , İftar organizasyonumuza Altın reklam vererek destek olan Taş Sove firma sahibi Sabri TAŞCAN’a teşekkür plaketlerini takdim ettiler. Daha sonra Genel Başkan Dr. Hasan SERT ve Şube Başkanı Mehmet CEYLAN, Vali Vekili Mustafa HARPUTLU` ya teşekkür plaketi takdim ettiler. Programın son bölümünde TÜMSİAD ailesine yeni katılan üyelere üye sertifikaları Genel Başkan Dr. Hasan SERT tarafından takdim edildi.