26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Türkiye’nin ilk ve Tek Ulusal Besi Hayvancılığı Zirvesi

İZMİR/STAR25 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Türkiye’nin ilk ve Tek Ulusal Besi Hayvancılığı Zirvesi

Besi hayvancılığı sektörünün en önemli merkezi konumundaki Afyonkarahisar’da, Afyonkarahisar Tarım İl Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası Himayesinde, Platform Fuarcılık Tarafından organize edilecek ‘BESİ HAYVANCILIĞI ZİRVESİ’ 19-22 Kasım 2014 tarihileri arasında Afyonkarahisar Anemon Otelde gerçekleştirilecektir.

Sektörün Yaşadığı Tüm Problemlerin Masaya Yatırılacağı ve Çözüm Önerilerinin 4 Ayrı Komitede Tartışılacağı Zirve, Akademisyenler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Firma Temsilcileri ve Sektör Paydaşlarının Katılımı İle Gerçekleştirilecektir.

Bu Kapsamda 23 Temmuz 2014 Tarihinde Afyonkarahisar Ticaret Borsasında Gerçekleşen İlk Danışma Kurulu Toplantısı, Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Hüseyin Arap başkanlığında , Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Münsürler, Afyonkarahisar Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Mehmet Topkaya , Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Bayram,  Afyonkarahisar Veteriner Hekimler Odası Başkanı  Doç Dr. Fatih M. Birdane ve Diğer Kurum ve Kuruluşların katılımıyla Gerçekleşti. Toplantıda zirvenin en verimli şekilde gerçekleşmesi için yol haritası belirlenip çalışmalara başlanıldı.