20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Vali Karahan Çameli mahalle muhtarlarını dinledi

Denizli Valisi Hasan Karahan, vatandaşların temsilcileri konumunda olan Çameli ilçesindeki mahalle muhtarları ve kurum yetkililerini bir araya getirdi.

24 Eylül 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Vali Karahan Çameli mahalle muhtarlarını dinledi

Çameli Belediye hizmet binasında bulunan Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra Çameli Kaymakam  Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Daire Müdürleri ve Muhtarlar katıldı. Toplantıda ilgili kurum yetkilileri kendilerini tanıtarak, kurumlarının Çameli’deki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri konunun muhatabı kurum amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

YAŞAYAN DEĞERDEN KONSER 

Toplantının ardından Vali Hasan Karahan, Çameli Kaymakamı Onur Özaydın’ı makamında ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sayın Valimiz buradaki ziyaretinde hoş bir sürprizle karşılaştı. UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi Listesi’nde yer alan Hayri Dev, valiye mini bir konser verdi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret eden Vali Karahan, belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Hasan Karahan daha sonra Çameli Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Burada hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali, Halk Eğitim Merkezinde el sanatları kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünleri inceleyerek bilgi aldı. Vali Karahan, Çameli ziyaretinde son olarak serada domates yetiştiriciliği yapan işletmeyi ziyaret ederek üretim hakkında da bilgi aldı.