29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

20 Ekim Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı?

Ehliyet sınav sonuçları bugün açıklanacak. Konu ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan henüz resmi bir açıklama gelmedi. 20 Ekim Ehliyet sınav sonuçları ile ilgili yeni gelişmeler star.com.tr'de

31 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
20 Ekim Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, yılın ilk aylarında yayınladığı iş takvimiyle sınav günlerinin yanı sıra sonuç tarihlerini de paylaşmıştı. 20 Ekim tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçları için geri sayım başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yılki iş takvimine göre, ehliyet sınav sonuçları bu hafta içerisinde erişime açılacak. Trafiğe çıkmak için gün sayan sürücü adayları, net tarihi internet üzerinden araştırıyor. Yıl içerisinde 5 kez yapılan ehliyet sınavının dördüncüsünün değerlendirme sonuçları 1 Kasım Perşembe günü ilan edilecek. Sınav sonuçları, http://www.meb.gov.tr ve http://www.odsgm.gov.tr internet adreslerinden duyurulacak.

MEB GİRİŞ EKRANI

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Trafiğe çıkma hakkı elde etmek isteyen vatandaşların gözü kulağı ehliyet sınavı sonuçlarındaydı. Yıl içerisinde 5 kez gerçekleştirilen ehliyet sınavlarının ilki bu yıl 2018’in dördüncü ehliyet sınavı 20 Ekim Cumartesi günü gerçekleşti. Sınavın ardından günler geçmesi nedeniyle sonuç beklentileri arttı. Milli Eğitim Bakanlığı, yılın ilk aylarında yayınladığı iş takvimiyle sınav günlerinin yanı sıra sonuç tarihlerini de paylaşmıştı.