30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

AÖF bahar dönemi 2020 kayıtları nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak?

AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? AÖF bahar dönemi 2020 kayıtları nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. AÖF öğrencileri, açıköğretim kayıt yenileme 2020 tarihlerini kaçırmak istemiyor. 2019-2020 eğitim öğretim döneminin final sınavları geçtiğimiz hafta 18-19 Ocak tarihlerinde yapıldı. AÖF finallerinden sonra öğrenciler tatile girdi. İkinci dönem başlamadan önce öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. AÖF kayıt yenileme işlemlerine dair tüm detaylar haberimizde..

31 Ocak 2020 Cuma 08:49 - Güncelleme:
AÖF bahar dönemi 2020 kayıtları nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak?

Açıköğretim kayıt yenileme tarihleri yoğun bir şekilde araştırılıyor. AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? AÖF bahar dönemi 2020 kayıtları nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim üzerinden üniversite eğitimlerini tamamlamaya devam eden vatandaşlar bir sonraki dönemin başlamasından önce AÖF kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştiriyor. AÖF öğrencileri, açıköğretim kayıt yenileme 2020 tarihlerini kaçırmak istemiyor. 2019-2020 eğitim öğretim döneminin final sınavları geçtiğimiz hafta 18-19 Ocak tarihlerinde gerçekleşti. Şimdi ise gözler kayıt dönemine çevrildi. İşte tüm merak edilenler..  

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK?

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Başlangıç tarihi: 17 Şubat 2020

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Bitiş tarhi: 28 Şubat 2020

KAYIT YENİLEME ADIMLARI

1- Derslerini seç.

2- Ücretini öde.

3- Otomasyondan kaydını kontrol et.

4- Ders kitapların eKampüs'te.

AÖF BAHAR DÖNEMİ 2020 KAYITLARI NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemi AÖF'ün kayıt otomasyonu üzerinden yapılıyor. AÖF kayıt yenileme ücretinin bankaya yatırılması ile işlem yapılabiliyor. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı öğrencileri Bahar Döneminde ders seçim (ekle-sil) işlemini sistemden yapabilirler.

Kayıt yenileme işlemleri, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır. Öğrenciler ödeyecekleri kayıt yenileme tutarını, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden öğrenerek onaylayacaklar ve ödeme bilgilerinin oluşmasını sağlayacaklardır. Bu işlemi yapmayan öğrencilerin ödeme bilgisi oluşmaz.

BORCU OLAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Önceki öğretim yıllarından/döneminden Dönem Öğretim Gideri ile Dönem Öğrenim Ücreti/Dönem Öğrenci Katkı Payı borcu olan öğrenciler, 2019-2020 Öğretim Yılı Güz/Bahar Döneminde kayıt yeniletebilmek için gecikme faizi uygulanmış eski borçları ile 2019-2020 Öğretim Yılı Güz/Bahar Dönemi kayıt yenileme tutarlarını ödemek zorundadır. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2019-2020 Öğretim Yılı Güz/Bahar Dönemi ders seçimine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez. Bakanlar Kurulu Kararında sayılan kanunlar kapsamına giren öğrenciler ile engelli olan öğrencilerden önceki öğretim yıllarından/döneminden borcu olanlar, kalan borçlarını ödemek zorundadır.