29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! Anadolu AÖF sınava giriş belgesi sorgulama ekranı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavlarına kısa bir süre kala gözler AÖF sınav giriş yerlerine çevrildi. 21-22 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavlarına giriş belgeleri yayımlandı. Öğrenciler, AÖF sınava giriş belgelerine anadolu.edu.tr ve e-devlet üzerinden erişebilecekler. İşte AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

15 Ocak 2023 Pazar 10:20 - Güncelleme:
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! Anadolu AÖF sınava giriş belgesi sorgulama ekranı

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Ocak ayının üçüncü haftası gerçekleştirilecek olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi final oturumlarına girecek olan Adaylar, AÖF sınav giriş belgesine, anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve öğrenci şifresiyle erişebilecekler. AÖF sınav giriş yerlerini gösteren AÖF sınava giriş belgesini öğrenci otomasyonu sayfasından alabilirsiniz. İşte AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

Açıköğretim sınavlarına girişte zorunlu olan AÖF sınav belgeleri yayınlandı.

AÖF sınav giriş belgeleri, anadolu.edu.tr adresinden öğrenci girişi seçeneği veya e-Devlet girişi ile birlikte sorgulanabilecek.

AÖF sınav giriş yerleri, sınavlardan 1 hafta önce erişime açılıyor. Bu nedenle AÖF final sınav giriş belgelerinin önümüzdeki hafta içerisinde paylaşılması bekleniyor.

Açıköğretim Fakültesi sınavlarında AÖF dönem sonu başarı notunun hesaplanması için vize sınavlarının yüzde 30'u, final sınavlarının ise yüzde 70'i alınmaktadır.

AÖF SINAVA GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

Adaylar, 'aosogrenci.anadolu.edu.tr' adresinden T.C. kimlik numaraları veya E-Devlet şifreleriyle AÖF sınav giriş yerlerini öğrenebilecekler.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz ve bahar dönemlerinde ara ve dönem sonu sınavları; yaz okulu tek sınav olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde yeni kayıt yaptıran ve kaydını yenileten öğrencilere Cumartesi ve/veya Pazar günleri sabah ve/veya öğleden sonra olmak üzere sınavlar yapılmaktadır.

Açıköğretim Üniversitesinden mezun olabilmek için Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.