20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

AÖF sınav yorumları nasıldı?

AÖF sınav soruları ve yorumları nasıldı? AÖF sınav yorumları zor muydu kolay mıydı? 2019 AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? Merakla beklenen açıklama geldi...

14 Ocak 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
AÖF sınav yorumları nasıldı?

AÖF soruları ve cevapları yayınlandı!  Anadolu Üniversitesi, hafta sonu AÖF final sınavını gerçekleştirdi. Üniversite soruları ve cevapları e-Kampüs sayfasında yayınladı. Açık Öğretim Fakültesi’nde okuyan öğrenciler 12 Ocak – 13 Ocak 2019 tarihlerinde final sınavına girdi. Anadolu Üniversitesi, vize ve finallerde sorduğu soruları Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sayfasında yayınladı.

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları, sınavdan 10 gün sonra açıklanıyor. Son sınavlar 13 Ocak'ta yapıldı. Sınav sonuçları, 23 Ocak 2019'da açıklanması bekleniyor.

 

AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TILAYINIZ

 

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TILAYINIZ

 

HANGİ HARF NOTU BAŞARISIZ SAYILIR?

Açıköğretim sisteminde "Başarı Notu" alt sınırı uygulanır. "Başarı Notu" alt sınır değeri, laboratuvar ders uygulamaları ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 30'dur.

30’un altındaki başarı notlarının harf notu karşılığı FF’tir. Harf notları bir dönem sonunda oluşan başarı notunuza göre belirlenmektedir. Her bir ders için öğrencilerin başarı notunun harf notunun karşılığı, o dönem dersi alan öğrencilerin başarı düzeyine göre değişebilmektedir.

Bir örnekle anlatacak olursak, öğrencinin Türk Dili I dersinin 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Dönemindeki başarı notu 70 ve o dönem için bu başarı notunun karşılığı “BB” harf notu olabilir. Yine aynı dersten 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemindeki başarı notu 80 olan bir öğrencinin 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemindeki harf notu ise “BB” olabilmektedir. Başka bir örnek de verecek olursak, aynı dönemde bir dersten alınan 58 başarı notu CC harf notuna karşılık gelirken aynı dönem başka bir dersten alınan aynı 58 notu BB harf notuna karşılık gelebilmektedir.

Anadolu Üniversitesi tarafından yurt genelinde belirli sınav merkezlerinde birçok bölümde gerçekleştirilen AÖF sınavları, 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde tamamlanacak. Sınav sonuçlarının açıklanacağı net tarih hakkında açıklama yapmayan Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz sınav dönemlerinde sonuçları ortalama 15-20 gün içinde adayların erişimine açmıştı.

Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

AÖF SINAV YORUMLARI

veys@vtaykoc

Eskiden #aöf sınavlarında o gğn gündem olur insanlar #ösym sınavı gibi soruları http://xntartrd-s9aac07b.Arttartışırdı.Art ık gündem olmuyor ve kimsede bir heyecan kalmamış bu sınava karşı.@Anadolu_Univ bence tekrar eski heyecanı yaratacak gelişmeler yapmalı

 

Ali Yasir@ali_yasir_ylmz

Soruda 4 kişi var ve hangileri #liberal diye soruluyor benim aklıma ilk gelen tabi ki Adam Smith. Digerlerini de bilmediğimden şıklardan eleme yaparak şansımı artırırım diye düşünüyorum; ama yaptıkları harekete bak: tüm şıklara Adam Smith koymuşlar.

#Açıköğretim  #Sosyoloji #aöf

Yankı@baytaristt

#aöf sınavında matematiğin 5 dakika muhasebenin 25 dakika sürmesi...

 

M.@_Rikkat

Aöf gerçekten “öf” “öf”yani..

Bi insan günde 6sınava girer mi ? Girerse kaç tanesinden başarılı olur? Aöf girenler insan degil mi? Sorularıma yanıt istiyorum ve sadece 3soru soruyor senin gibi vicdasızlık yapmıyorum. #aöf .

H.Sergen AĞAN

@sergenagan

#aöf herkes rastgele işaretleme yapıp üniversite bitiriyor tepkiside acizliktir. Sizin beceriksizliğinizin cezasını biz çekmek zorunda değiliz. Yazılı sınav yapın o zaman bunu yapamıyor olmanız bizim hatamız değil @OSYMbaskanligi

 

Burak Ş.

@0bbak

Ya abi ne güzel anadoluda giriyorduk, osmangazi nereden çıktı şimdi  hemide soğukta bana yol mu yürüteceksiniz :( #Aöf

 

Alpcan Şahinler

@alpcnshnlr

 

Sevgili #aöf bu hafta olan sınavlarımızı haftaya ertelesek olur mu? Çünkü ben sınava değil TRABZONSPOR-şikebahçe maçına hazırlandım da! 💪💪💪

 

@ruhumavikadn

Yarın #aöf #vize #pöff #HayırlıCumalar