25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

AÖF soruları ve cevapları yayında

AÖF sınav soruları ve cevapları yorumları yayında mı merak ediliyor. 2018 Anadolu AÖF sınavı zor muydu kolay mıydı? AÖF sınavına girecek olan adaylar internetten ‘’ AÖF soruları ve cevapları, AÖF sınavı nasıldı, 2018 AÖF soru cevapları ne zaman açıklanacak’’ sorularına yanıt arıyor. AÖF (Açıköğretim Fakültesi) güz dönemi ara sınavı için saatler kaldı, tarih araştırmalarına yönelik araştırmalar sürüyor. AÖF öğrencilerinin merakla beklediği sınav soruları cevapları ve yorumları hakkında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. AÖF sınavı nasıl olacak? Açıktan Üniversitesini tamamlamak isteyen binlerce AÖF öğrencisi sınav sorularını ve cevaplarını araştırıyor. AÖF sınavları çıkmış soru cevap örnekleri nereden ulaşılır? Adaylar sorulara Anadolum eKampüs üzerinden ulaşabilecek. Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi oturumlarına kısa bir süre kaldı. Artık son hazırlıklarını yapan açıköğretim öğrencileri bir yandan belgelerini tamamlarken bir yandan da AÖF’te çıkmış soruları inceliyor. Peki, AÖF sınavı ne zaman? İşte AÖF’te çıkmış soruların listesi… Anadolu Üniversitesi’nin bu yıl için belirlediği takvime göre, AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı 24 - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 12 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında organize edilecek. Hafta sonu yapılacak olan sınavlar iki oturumda gerçekleşecek. Ders ve sınıflara göre değişen sınav saatlerinde sabah oturumları 09.30'da, öğlen oturumları ise saat 14.00'te başlayacak.

24 Kasım 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
AÖF soruları ve cevapları yayında

AÖF SINAV SORULARI YAYIMLANDI

AÖF sınavının soru ve cevaplarının açıklanmasına yönelik devam eden bekleyiş son buldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile soru ve cevapların, "https://ekampus.anadolu.edu.tr" adresinden yayınlandığı açıklandı.

 

AÖF SINAV YORUMLARI

veys

@vtaykoc

Eskiden #aöf sınavlarında o gğn gündem olur insanlar #ösym sınavı gibi soruları http://xntartrd-s9aac07b.Arttartışırdı.Art ık gündem olmuyor ve kimsede bir heyecan kalmamış bu sınava karşı.@Anadolu_Univ bence tekrar eski heyecanı yaratacak gelişmeler yapmalı

 

Ali Yasir

@ali_yasir_ylmz

Soruda 4 kişi var ve hangileri #liberal diye soruluyor benim aklıma ilk gelen tabi ki Adam Smith. Digerlerini de bilmediğimden şıklardan eleme yaparak şansımı artırırım diye düşünüyorum; ama yaptıkları harekete bak: tüm şıklara Adam Smith koymuşlar.

#Açıköğretim  #Sosyoloji #aöf

 

Yankı

@baytaristt

#aöf sınavında matematiğin 5 dakika muhasebenin 25 dakika sürmesi...

 

M.

@_Rikkat

Aöf gerçekten “öf” “öf”yani..

Bi insan günde 6sınava girer mi ? Girerse kaç tanesinden başarılı olur? Aöf girenler insan degil mi? Sorularıma yanıt istiyorum ve sadece 3soru soruyor senin gibi vicdasızlık yapmıyorum. #aöf .

 

 

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF sınav soruları ve cevapları merak ediliyor. Adaylar Anadolum eKampüs "ekampus.anadolu.edu.tr/" aracılığı ile sınavda çıkmış sorulara ulaşabiliyor. Henüz açıklanmadı.

 

H.Sergen AĞAN

@sergenagan

#aöf herkes rastgele işaretleme yapıp üniversite bitiriyor tepkiside acizliktir. Sizin beceriksizliğinizin cezasını biz çekmek zorunda değiliz. Yazılı sınav yapın o zaman bunu yapamıyor olmanız bizim hatamız değil @OSYMbaskanligi

 

Burak Ş.

@0bbak

Ya abi ne güzel anadoluda giriyorduk, osmangazi nereden çıktı şimdi  hemide soğukta bana yol mu yürüteceksiniz :( #Aöf

 

Alpcan Şahinler

@alpcnshnlr

 

Sevgili #aöf bu hafta olan sınavlarımızı haftaya ertelesek olur mu? Çünkü ben sınava değil TRABZONSPOR-şikebahçe maçına hazırlandım da! 💪💪💪

 

@ruhumavikadn

Yarın #aöf #vize #pöff #HayırlıCumalar

 

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAVI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

2018-2019 Anadolu Üniversitesi sınav tarihleri içerisinde yer alan AÖF vize sınavı, 24 Kasım 2018 tarihinde başlıyor, 25 Kasım 2018 tarihinde sona eriyor.

AÖF soruları ve cevapları, 26 Kasım 2018 tarihinde Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sayfasında yayınlanacak.

AÖF sınav sonuçları, sınavdan 10 gün sonra 5 Aralık 2018 tarihinde Anadolu Üniversitesi'nin öğrenci otomasyon sayfasında açıklanıyor.

Sınava girecek olanlar AÖF sınav giriş belgesi alması zorunludur. Giriş Belgesini almak için tıklayınız Belge öğrenci otomasyon sayfası içerisinde yer alıyor.