25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

AÖF yaz okulu ücreti kaç para? AÖF yaz okulu kayıt ücreti 2020

AÖF yaz okulu kayıt ücreti 2020 Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Anadolu Ünviersitesi, AÖF yaz okulu başvuruları devam ediyor. Yaz okulu başvurusunda bulunacak öğrenciler işlemlerini iki adımda tamamlayabilecek. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, AÖF Yaz Okulu kayıt ücreti 2020 ödemesini yapmayan öğrenciler, 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt hakkını kaybedecek. Peki AÖF yaz okulu ücreti kaç para?

23 Temmuz 2020 Perşembe 11:34 - Güncelleme:
AÖF yaz okulu ücreti kaç para? AÖF yaz okulu kayıt ücreti 2020

AÖF yaz okulu kayıtları başladı. Anadolu Ünivesitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF yaz okulu kayıt ücretini de açıkladı. Anadolu Ünviersitesi tarafından yapılan duyuruya göre kayıtlar Temmuz'un 28'ine kadar devam edecek. Son kayıt tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve AÖF yaz okulu ücretini zamanında ödemeyenlerin kaydı yapılmayacak. Peki AÖF yaz okulu ücreti kaç para? AÖF yaz okulu kayıt ücreti haberimizde yer alıyor. Üniversiteden yapılan 2020 AÖF yaz okulu duyurusunu ve kayıt ekranını haberimizden görebilirsiniz. Üniversiteyi açıktan tamamlamak isteyen öğrenciler yaz okuluna kayıt olarak öğrenim haklarına devam edebilecek. AÖF yaz okulu ücreti 2020 haberimizde yer alıyor.

AÖF YAZ OKULU ÜCRETİ NE KADAR?

Alınan Ders Sayısına Göre Ödenecek Öğretim Gideri Ücreti (AÖF yaz okulu kayıt ücreti 2020)

Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci Toplam 160 TL,

Yaz okulunda 2 Ders alan öğrenci Toplam 175 TL,

Yaz okulunda 3 Ders alan öğrenci Toplam 190 TL,

Yaz okulunda 4 Ders alan öğrenci Toplam 205 TL,

Yaz okulunda 5 Ders alan öğrenci Toplam 220 TL

AÖF YAZ OKULU KAYIT EKRANI

AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHLERİ NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi'nin yaptığı açıklamaya göre AÖF Yaz okulu kayıtları Temmuz'un 20-28'i arasında.

AÖF YAZ OKULU NE ZAMAN 2020

AÖF yaz okulu sınavları Eylül ayında o günün şartlarının elvermesi halinde yüz yüze, aksi takdirde çevrimiçi (online) olarak yapılacağı duyuruldu.

Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri için yaz okulu kayıtları devam ediyor. 2020 AÖF yaz okuluna kalacak olan öğrenciler kayıt işlemlerini 28 Temmuz 2002 tarihine kadar yapabilecek. AÖF yaz okulu kayıtları, ders seçimi ve kayıt bedelenin ödenmesi olarak iki adımda gerçekleşecek. İşte AÖF yaz okulu kayıt ekranı ve üniversitenin duyurusu…

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NİN 2020 AÖF YAZ OKULU KAYIT DUYURUSU

Bu duyuru Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt işlemlerini kapsamaktadır. Yaz okulu kayıt işlemi, Ders Seçimi ve Kayıt Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıramayacaklardır. Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir.

AÖF DERS SEÇİMİ

Ders seçimi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Yaz Okulu linkinden yapılacaktır. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi yapabilir. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçiminin yeniden yapılması mümkün değildir.

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Yaz okulu kayıt tarihinin son günü olan 28 Temmuz 2020 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59'a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, yaz okulu kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayabilir. Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu ders seçimine göre belirlenen kayıt bedelini ödemeyen öğrencilerin yaz okulu kayıtları yapılmaz.

28 Temmuz 2020 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve yaz okulu kayıt işlemi yapılmayacaktır. Yaz okulu kayıt süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemesini yapmayan öğrenciler, 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt hakkını kaybeder. Öğrencilerin yaz okulunun yapıldığı öğretim yılı bahar dönemindeki öğrencilik statüsü değişmez.

Şifreniz yoksa ya da unuttuysanız yeni şifrenizi; www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını sistemimizde kayıtlı cep telefonu numaranızla arayarak veya size en yakın AÖF bürolarına şahsen giderek alabilirsiniz.

2019-2020 öğretim yılından itibaren öğrencilere ders kitapları dijital (PDF) formatta sunulmaktadır. Öğrenciler sınavlarda ders kitabının e-Kampüs ortamında sunulan güncel versiyonundaki (PDF) içerikten sorumludur. Yaz Okulu ve Öğrenci Kılavuzlarına www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından ulaşılabilir.

AÖF yaz okulu kayıt ekranı