24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Açık lise AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuçları için geri sayım başladı. Lise eğitimine dışardan devam eden öğrenciler açık lise sınav sonuçları için gözlerini MEB'den gelecek son dakika açıklamasına çevirdi. Açık lise AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. İşte Açık lise AÖL 2. dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih

28 Temmuz 2020 Salı 13:10 - Güncelleme:
Açık lise AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Temmuz'un 25 ve 26'sında gerçekleşen AÖL 2. dönem sınavları Açık Öğretim Lisesi sınavlarının tamamlanmasının ardından binlerce öğrenci AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihine odaklandı. MEB Bakanlığı çalışma takvimiyle AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacağı belli oldu. MEB tarafından değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuç bilgileri, kurumun resmi internet sitesi üzerinde bulunan öğrenci giriş ekranından öğrenilebilecek.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL sınav sonuçları henüz açıklanmadı. AÖL 2. dönem sınav sonuçları 17 Ağustos'ta açıklanacak. Sonuçlar AÖL öğrenci girişi sayfası üzerinden öğrenilebilecek. 

AÖL SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

Açık Öğretim Lisesi sınavları sonrasında ise sorular ve cevap anahtarı ile ilgili ayrıntılar gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AÖL soruları ve cevapları yayınlanmadı. AÖL 2. dönem sınav sonuçları açıklanmadan önce MEB tarafından birkaç gün içinde AÖL soruları ve cevaplarının yayınlanması bekleniyor. AÖL sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarları http://aol.meb.gov.tr/ adresi üzerinden erişime açılacak.