29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

AÖL 3. dönem sınav sonuçları açıklandı! Açık Lise öğrenci giriş sayfası AÖL sınav sonuçları sorgulama!

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınav sonuçları açıklandı. 28 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen sınavların ardından AÖL 3. dönem sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açıldı. AÖL öğrenci giriş sayfası Açık Lise sınav sonuçları sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

22 Ağustos 2023 Salı 14:18 - Güncelleme:
AÖL 3. dönem sınav sonuçları açıklandı! Açık Lise öğrenci giriş sayfası AÖL sınav sonuçları sorgulama!

AÖL sınav sonuçları açıklandı. Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen Açık Lise 3. dönem sınavının sonuçlarını AÖL öğrenci giriş sayfası üzerinden T.C. kimlik numarası ile açık lise öğrenci giriş linki ile öğrenebilecekler. İşte AÖL öğrenci giriş sayfası Açık Lise sınav sonuçları sorgulama ekranı

AÖL 3. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

AÖL sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını Açık Öğretim Kurumları (AÖK) Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden öğrenebilecek. AÖL sınav sonuçları, kayıt yenileme ve ders seçimi işlemleri http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinden T.C. kimlik numarası ile açık lise öğrenci giriş linki üzerinden yapılabiliyor.

AÖL ÖĞRENCİ GİRİŞ SAYFASI AÇIK LİSE SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

AÇIK LİSE SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuç sorgulaması yapabilmektedir. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmemektedir.

AÖL sınav sonuçlarını öğrenciler, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak "öğrenci girişi" kısmından öğrenebilecek. Öğrenciler, Açıköğretim Lise 3. dönem sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinden T.C. kimlik numarası ile açık lise öğrenci girişi yaparak öğrenilebilecekler.

AÖL DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Açık Öğretim Lisesinde not sistemi 100'lük sistem olarak uygulandığından dolayı öğrencinin dersten başarılı olması için en az 45 puan alması gerekir.