29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

2019 ATA AÖF ders kayıt tarihleri ne zaman?

ATA AÖF 2019 kayıt yenileme ikinci dönem ders ekle sil işlemi için geri sayım başladı.

1 Şubat 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
2019 ATA AÖF ders kayıt tarihleri ne zaman?

Üniversiteden yapılan duyuruda kayıt tarihleri ve kayıt işlemleri hakkında merak edilen tüm detaylar açıklandı. İşte, ATA AÖF ders kayıt tarihleri

ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemi, sınav sonuçları açıklamasının ardından öğrencilerin gündem konusu oldu. 70 binden fazla öğrencinin katılım gösterdiği final sınavı sonuçlarının yayımlanması ile birlikte itiraz işlemleri gündem konusu oldu.

ATA AÖF akademik takvim bilgileri, kayıt yenileme yapmak isteyen öğrencilerin odak noktası oldu. Kayıt yenileme takvim bilgilerini merakla araştıran öğrenciler, ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme başvurusunun tarihini teyit edecek. İşte, sınav sonuçları açıklanan ATA AÖF kayıt yenileme mücadelesi hakkında merak edilen bazı detaylar

ATA AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklama neticesinde sonuçların 29 Ocak 2019 Salı günü itibari ile adayların erişimine açıldığı duyuruldu.

OBS SAYFASI ÜZERİNDEN SONUÇLAR NASIL SORGULANIR?

Atatürk Üniversitesi OBS sayfası aracılığıyla sınav sonuçlarını öğrenmek mümkün.

Bunun için, aşağıdaki bağlantıya tıklayıp karşınıza gelen sayfada T.C. kimlik numaranız veya kullanıcı adınız ile şifrenizi girmeniz yeterli olacak.

ATA AÖF SONUÇLARA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Kurum tarafından itirazlar hakkında yapılan açıklama şu şekilde,

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi'nde (LMS) yer alan "Sonuç İtirazı" butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 01 Şubat 2019 17:00'a kadar bize iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF kayıt yenileme işlemi için tarih detayları Atatürk Üniversitesi akademik takvimi üzerinden öğrenilebilecek.

ARA SINAVLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınavları 23-24 Mart 2019 tarihlerinde yapılacak.

BÜTÜNLEME SINAVLARI 23-24 ŞUBAT'TA

Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Açıköğretim Fakültesi güz dönemi sınavları 19-20 Ocak tarihinde yapılırken, bütünleme sınavları ise 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.