27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

AUZEF sınav sonuçları açıklandı! AUZEF E-sınav sonuçları 2021

AUZEF sınav sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Güz dönemi sınavına giren öğrencilerin merakla beklediği AUZEF sınav sonuçları, erişime açıldı. Sınav sonuçlarınızı http://esinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile görüntüleyebilirsiniz. İşte AUZEF E-sınav sonuçları 2021 sorgulama ekranı

26 Kasım 2021 Cuma 10:32 - Güncelleme:
AUZEF sınav sonuçları açıklandı! AUZEF E-sınav sonuçları 2021

AUZEF sınav sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi'nin Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF sınav sonuçları https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden erişime açıldı. Sınava giren öğrenciler, AUZEF E-sınav sonuçlarına öğrenme yönetim sistemleri üzerinden erişebilecekler. İşte 2021 AUZEF sınav sonuçları

AUZEF SINAV SONUÇLARI 2021 AÇIKLANDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nden AUZEF sınav sonuçları https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresi üzerinden erişime açıldı.

Sınavlar Kasım ayının 13-14'ünde uygulanmıştı. Geçtiğimiz dönemlerde sınav sonuçlarının 1 hafta içerisinde açıklanması dolayısıyla sonuçların bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. AUZEF sınav sonuçları açıklandığında aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

AUZEF E-SINAV SONUÇLARI 2021 İÇİN TIKLAYIN

Öte yandan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yapılan son açıklamada güz dönemi bitirme (final) sınavı için sınav merkezi tercihlerinin başladığı duyuruldu.

GÜZ DÖNEMİ BİTİRME SINAVI, SINAV MERKEZİ TERCİHLERİ BAŞLADI

Güz dönemi bitirme (final) sınavı için sınav merkezi tercihleri başlamıştır. Tercihler, 18 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14.00'a kadar https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. Sisteme giriş AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile sağlanacaktır.

Not: Sınav merkezi bilgilerini değiştirmek istemeyen öğrencilerimizin tercih yapmasına gerek yoktur. Tercih yapılmaması durumunda vize sınav merkezi tercih bilgileri, bitirme (final) sınavı için geçerli olacaktır.