26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi 2020 AUZEF online sınav sonuçları sorgulama

AUZEF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. İstanbul Üniversitesi'nde uzaktan eğitim alan öğrenciler vize sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. AUZEF sınav sonuçları açıklandı. 2020 İU AUZEF sınav sonuçları sorgulama sayfasında yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Üniversitesi 2020 AUZEF sınav sonuçları sorgulama sayfası

18 Haziran 2020 Perşembe 12:13 - Güncelleme:
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi 2020 AUZEF online sınav sonuçları sorgulama

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Şeklindeki sorular üniversiteli öğrenciler tarafından merak konusu oldu. 1-14 Haziran tarihinde gerçekleşen AUZEF vize sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. AUZEF sınav sonuçları açıklandı. AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu ile ilgili kurum tarafından resmi açıklama yapıldı. İstanbul Üniversitesi 2020 AUZEF online sınav sonuçları sorgulama sayfası...

2020 AUZEF sınav sonuçları için heyecan giderek artıyor. İstanbul Üniversitesi tarafından Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınavları yapıldı. Bir derse ait sınavlar ve diğer tüm etkinlikler 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek. 

AUZEF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI 

AUZEF sınav sonuçları araştırılan konular arasında yer alıyor. İstanbul Üniversitesi tarafından Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınavları gerçekleştirildi. Online sınav sonuçları https://esinav.istanbul.edu.tr üzerinden ilan edildi.

İstanbul Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi sınav sonuçları //auzef.istanbul.edu.tr adresi üzerinden adayların erişimine açıldı.

İstanbul Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi sınav sonuçları İstanbul Üniversitesi 2020 AUZEF sınav sonuçları sorgulama sayfası olan //auzef.istanbul.edu.tr adresi üzerinden adayların erişimine açılacak.Öte yandan Çevrimiçi (Online) Ara Sınav Sistemi Kılavuzu Yayınlandı.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2020 AUZEF SINAV SONUÇLARI SAYFASI

AUZEF SINAV SONUÇLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

(1) Sınavların değerlendirilmesinde sadece cevap kâğıtlarındaki işaretlemeler dikkate alınır.

(2) Bir derse ait sınavlar ve diğer tüm etkinlikler 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilir.

(3) Bir ders için Ham Başarı Puanı, yarıyıl/yıl içi etkinliklerinin yüzde 40’ı, yarıyıl/yılsonu sınavının ise yüzde 60’ı dikkate alınarak hesaplanır.

(4) Açık öğretim programları sınavlarında doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak test ham puanı hesaplanır.

(5) Uzaktan öğretim programları sınavlarında yanlış cevaplar dikkate alınmaz, her bir doğru cevap sayısı ile soru puanı çarpılarak test ham puanı oluşturulur.

(6) Herhangi bir sebeple ara sınav, bitirme ve bütünleme sınavlarına giremeyen veya sınavı geçersiz olan öğrenci bu derslerin sınavlarından sıfır (0) puan almış kabul edilir ve buna göre ders ham başarı puanı hesaplanır.

(7) Mezuniyete Üç Ders Sınavı başarı notu, mutlak değerlendirme sistemine göre hesaplanır, değerlendirmede ara sınav, yılsonu bitirme ve bütünleme sınavı notları dikkate alınmaz.