28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

AUZEF sınava giriş belgesi yayınlandı! AUZEF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

AUZEF sınava giriş belgesi erişime açıldı! sinav.istanbul.edu.tr AUZEF sınav giriş yerleri sorgulama ekranına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 2019 Yılı İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Telafi Sınavı 3-4 Ağustos 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. AUZEF Mezuniyete Üç Ders Sınavı ise 7 Eylül 2019 tarihinde yapılacak. Eğitim hayatına açık öğretim ve uzaktan eğitim aracılığı ile devam eden öğrenciler AUZEF sınavlarına hazırlanıyorlar. AUZEF sınavı hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için araştırdık. İşte tüm merak edilenler...

30 Temmuz 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
AUZEF sınava giriş belgesi yayınlandı! AUZEF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı
3-4 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AUZEF sınavı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. AUZEF sınava giriş belgesi erişime açıldı. sinav.istanbul.edu.tr AUZEF sınav giriş yerleri sorgulama ekranı haberimizin içerisinde yer alıyor. Eğitim hayatına açık öğretim ve uzaktan eğitim aracılığı ile devam eden öğrenciler AUZEF sınavlarına hazırlanıyorlar. AUZEF öğrencileri, İstanbul Üniversitesinde örgün öğretimde okuyan öğrencilerin yararlandığı bütün imkânlardan faydalabiliyorlar. AUZEF sınavları hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 
 
AUZEF SINAVA GİRİŞ BELGESİ ERİŞİME AÇILDI!
 

SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Telafi(Bütünleme) Sınavı, sınav giriş belgeleri yayınlandı. Sınav giriş belgelerinize AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile (link: https://sinav.istanbul.edu.tr/) sinav.istanbul.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.