27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Bugün ne sınavı var? 2-3 Nisan 2022 sınav takvimi

Hafta sonu düzenlenen sınavlar hakkında araştırmalar hız kazandı. Okul önlerindeki kalabalığı gören vatandaşlar, 'Bugün ne sınavı var?' sorusuna yanıt arıyor. Hafta sonu düzenlenecek sınavlara katılacak olan adaylar, sınav giriş belgeleriyle birlikte sınav yerlerine gidecek. Peki Bu hafta sonu ne sınavı var? İşte 2-3 Nisan 2022 Açıköğretim ve ÖSYM sınav takvimi...

1 Nisan 2022 Cuma 12:30 - Güncelleme:
Bugün ne sınavı var? 2-3 Nisan 2022 sınav takvimi

ÖSYM, MEB ve Açıköğretim Fakülteleri tarafından uygulanan sınavlar devam ediyor. Bu hafta sonu 2 farklı sınav gerçekleşecek. Öğrenciler sınavda başarılı olabilmek için ter dökecekler. Bu hafta sonu uygulanacak olan sınavlardan biri ÖSYM tarafından, diğeri ise Açık Öğretim Fakültesi tarafından düzenleniyor. Peki bugün ne sınavı var? 2-3 Nisan 2022 sınav takvimi

BUGÜN NE SINAVI VAR?

Bu hafta sonu Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı 03.04.2022 tarihinde uygulanacak.

Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri; Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi vize sınavları uygulanacak.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavı sınav giriş belgeleri Öğrenci Otomasyonundan erişime açıldı.

2022-İCRA SINAVI İÇİN SINAV GÜNÜ AÇIK TUTULACAK İL/İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ

03.04.2022 tarihinde uygulanacak Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavına (2022-İcra) girecek adaylardan, T.C. Kimlik Kartını kaybeden, T.C. Kimlik Kartında fotoğrafı bulunmayan, nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilmeyecek durumda olanlar için sınav yapılacak merkezlerdeki ekte sunulan İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacak ve söz konusu Müdürlüklere başvuran adaylara, müdürlük personeli tarafından fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu "Geçici Kimlik Belgesi" düzenlenecektir.

Bu amaçla, sınav günü Nüfus Müdürlüğüne başvuran adaylar, Nüfus Müdürlüğü personeli ile birlikte ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinde yer alan ilgili sınavın başvuru bilgilerine T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. Nüfus Müdürlüğü personelince adayın bilgilerinin kontrolü yapılarak adaya fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu"Geçici Kimlik Belgesi" düzenlenecektir. Adaylar, Nüfus Müdürlüklerince düzenlenen fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu Geçici Kimlik Belgeleri ile sınava girebileceklerdir."Geçici Kimlik Belgesi" dışında verilen belge, form vb. sınava giriş için kabul edilmeyecektir. Bu amaçla, Nüfus Müdürlüğüne başvuran adayın, ilgili sınavın Sınava Giriş Belgesi ve biyometrik fotoğrafının yanında olması gerekmektedir.

Adaylar, sınav günü açık tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlüklerinin adresine ve açık oldukları saatlere aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.